U Stefanovoj kući jauci, Petra nema ko da oplače: Porodice spremaju sahrane, tela još u Crnoj Gori

Zajednička prijateljica momaka koji su poginuli u povratku kod Tivta otkrila teške detalje odrastanja

  • 0
Petar Krstic, Stefan Ceci Milosevic, Poginuli u CG Crna Gora Tivat

Foto: Facebook/Stefan Ceci Milosevic

Smrt dvojice mladića sa juga Srbije, koji su poslednjih meseci radili u Crnoj Gori, u saobraćajnoj nesreći kod Tivta, potresla je stanovnike Vladičinog Hana i Surdulice, i dva obližnja sela, Gramađa i Jelašnica. Svi ističu da su Stefan Milošević (20) i Petar Krstić (25) važili za dobre i vredne momke, koji su otišli da nešto zarade i vrate se kući. Mladi ljudi, pošto su tog dana primili platu, odlučili su da pre povratka kući odu u još jedan provod, ni ne sluteći da će im biti poslednji u životu.

Posle provoda su seli u automobil i - poginuli na Jadranskoj magistrali. Kako su preneli mediji, u subotu oko dva sata po ponoći, automobil "pežo 307" u kome su bila dva drugara, naleteo je na gradilište na putu u tivatskom naselju Kukuljina.

Dok tužilaštvo u Kotoru radi na rasvetljavanju okolnosti kako je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubila dvojica mladića, dve porodice pripremaju sahrane u Gramađi i Jelašnici. Ni u nedelju nije bilo poznato kada će iz Podgorice, gde je trebalo da bude obavljena obdukcija, biti dopremljena tela stradalih mladića. Porodicama je rečeno da će tela moći da preuzmu u Novom Pazaru, ali nije precizirano kada.

Brojni rođaci i prijatelji su neutešni zbog gubitka dva mlada života. Njihovi vršnjaci na društvenim mrežama dele zajedničke fotografije i opraštaju se od momaka koji su bili nerazdvojni u druženju, zajedno radili i zajedno otišli u smrt.

U kuću Miloševića u Gramađi dolaze rođaci i komšije, da izjave saučešće i podele tugu zbog tragedije koja je zavila u crno ovu porodicu. Stefanovi majka, otac i brat su zanemeli od bola, ne mogu da se povrate od kobnog poziva u nedelju u jutarnjim satima, kada im je saopštena najstrašnija vest da su stradali nerazdvojni drugovi.

Stefan Ceci Milosevic, Poginuli u CG Crna Gora Tivat

Stefan Milošević / Foto: Facebook/Stefan Ceci Milosevic

Osim prijatelja, komšija i neutešne majke Gordane, malo ko od bližih rođaka oplakuje Petra Krstića, pišu Novosti.

- U ovoj porodici su poremećeni odnosi, Petar se sam borio kroz život. Dete je razvedenih roditelja, otac ga je napustio kad je bio beba, majka se preudala i započela novi život. Podigli su ga deka i baka, koji su preminuli - priča zajednička prijateljica dvojice momaka.

A svi su željno očekivali njihov povratak. Mlađi Stefan nije dolazio kući tri meseca, Petar je tamo radio sedam meseci. Epidemija korone im nije dozvolila da se ranije vrate. Planirali su da se zajedno vrate kući, tako su najavili prijateljima samo dan pre nego što im je kobna nesreća oduzela živote.

Petar Krstic, Poginuli u CG Crna Gora Tivat

Petar Krstić / Foto: Facebook/Petar Krstic

Obdukcioni nalaz nije dostavljen

 

Tela mladića koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Tivta u noći između petka i subotu upućena su na obdukciju u Klinički centar Podgorica. Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru još nije dostavljen obdukcioni nalaz, rečeno je "Novostima".

- Po naredbi Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, izvršena je obdukcija tela D. K. i S. M. iz Srbije, koji su smrtno stradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila dana 30. maja u Tivtu. Nalaz i mišljenje veštaka obducenta još nisu dostavljeni tužilaštvu - rečeno nam je u ODT Kotor.

Radi utvrđivanja uzroka nesreće angažovan je veštak saobraćajne struke. Iz tužilaštva dodaju da je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo samo vozilo u kojem su se nalazila lica koja su smrtno stradala.

Petar Krstic, Stefan Ceci Milosevic, Poginuli u CG Crna Gora Tivat

Foto: Facebook/Stefan Ceci Milosevic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA