Stefanović: Podneta krivična zbog napada na Sergeja Trifunovića

Za drugo lice, iz drugog indicenta koji se desio, tužilaštvo će odrediti kvalifikaciju i da li ima mesta za nju - rekao je ministar Stefanović

  • 3
Nebojša Stefanović, SNS, Srpska napredna stranka, sastanak Foto: Tanjug/Tanja Valic

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je protiv jedne osobe podneta krivičlna prijava jer je u centru Beograda napala lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića.

- Za drugo lice, iz drugog indicenta koji se desio, tužilaštvo će odrediti kvalifikaciju i da li ima mesta za nju - rekao je Stefanović za TV Prva.

On je naveo da u tom drugom slučaju nije bilo fizičkog napada i da je taj čovek poznat od ranije po pretnji Simi Spasiću, kada je izvukao šrafciger i udaljio se.

Kako je rekao, "očito je deo ljudi nezadovoljan što Trifunović ide na izbore i to agresivno ispoljava". Dodao je i da je Trufunović rekao odakle ne došao napad na njega.

Govoreći o izborima, on je rekao da su uslovi bolji nego ikad ranije, napominjući da su izmenjeni neki od zakona zbog toga.

Lider PSG Sergej Trifunović napadnut je u nedelju u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu dok je sakupljao potpise za izlazak na izbore, a policija je privela dve osobe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    1. jun 2020 | 09:29

    Da je za politiku nije,ali za nasilje nema opravdanja milicijo samo hapsi Srbija je uz vas.

  • Lelić

    1. jun 2020 | 15:07

    Nek ide u Sarajevo kod čika jove da kupi potpise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA