≫ 

Milan je tukao oca do smrti po licu i telu: Kazna mu izrečena posle sedam godina od ubistva

Zločin se dogodio u noći između 18. i 19. decembra 2013. godine

  • 1
Viši sud u Sremskoj Mitrovici

Printskrin: Google

Milan Bogdanović (34) iz Bosuta u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici u ponedeljak je nepravosnažno osuđen na 7 godina zatvora, zbog ubistva oca Srbislava (53), pišu Novosti.

Zločin se dogodio u noći između 18. i 19. decembra 2013. godine.

Bogdanović je tokom suđenja tvrdio da nije ubio roditelja. Veštaci su, međutim, otkrili tačan uzrok smrti i tako ga povezali sa ovim krivičnim delom.

- Srbislav je preminuo od višestrukih povreda nanetih po glavi i telu, koje su nastale od nekog tupog, obličastog predmeta. Prema nalazima medicinskih veštaka, smrt je nastupila posle 15 minuta. Njegov otac je te kobne večeri bio u alkoholisanom stanju i između njih dvojice došlo je do verbalnog sukoba - kaže za Novosti sudija Miodrag Rosić.

Optuženi Milan, koji je, kako se čulo na suđenju, živeo u disfunkcionalnoj porodici, opisao je teško detinjstvo i kakav je odnos imao sa ocem. Ispričao je da se Srbislav opijao svakog dana, a tada je bio preke naravi, pa bi vikao na njega, njegovog rođenog brata i njihovog dedu Dušana, koji je živeo sa njima.

- Tako pijan, urinirao bi i povraćao po sobi, a nas bi terao da čistimo. Sve što bi zaradio, potrošio bi na alkohol, a često nije hteo ni da radi - opisivao je Milan u sudnici svakodnevicu sa ocem.

Optuženi mladić je tvrdio da je kobne večeri uneo pijanog oca u njegovu sobu i ostavio ga pored kreveta. Kada se ujutru probudio i otišao kod njega, zatekao ga je onako kako ga je i ostavio.

Video: Komšije porodice Ilić: Maćeha je podvodila Miloševu sestru Anu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    1. jun 2020 | 23:58

    Zakljucak je da je Milanov otac bio alkoholicar i nasilnik. Moj pokojni otac je bio nasilnik,takodje. Kao dete me je nemilosrdno tukao.I brata i pokojnu majku. Jednostavno,izivljavao se. Jednom prilikom sam ga i prijavila policiji.Nazalost,nikada ga nisu pozvali na odgovornost nit osudili. Bilo je to davno. Naime,razumem Milanovu ogorcenost,jer sam i sama u to vreme par puta pomislila " da je za nasilnike najbolja presuda upravo smrt." Pukne ljudima film od silne torture.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA