≫ 

Osamnaestogodišnjaka iz Lebana bivši cimer i maloletnici tukli palicama: Fotografije su zastrašujuće

Incident se dogodio 1. juna sat i po posle ponoći

  • 1
lebane, povređen mladić

Tuča u Lebanu / Foto: Privatna arhiva

Mladića iz Lebana M.D. (18) pretuklo je desetak maloletnika palicama na izvlačenje, nogama i pesnicima posle bezazlene prepirke na tribinama fudbalskog stadiona u toj varoši. Slučaj je prijavljen policiji, a u lekarskom uverenju stoji da je reč o lakšim telesnim povredama, dok se na licu i telu pretučenog vide povrede.

Incident se dogodio 1. juna sat i po posle ponoći, prenosi Jugmedia.

M.D. je bio, kako navodi, u društvu sa još jednim drugom kada je pristigla grupa mladića među kojima je bio i njegov nekadašnji cimer, jedini osamnaestogodišnjak s maloletnicima, a s kojim žrtva nije od ranije bio u dobrim odnosima.

Tvrdi da su usledile provokacije u dva navrata i onda je M.D. gurnut, nakon čega je pao na ogradu posle čega je usledilo batinjanje palicom, pesničanje i šutiranje.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković potvrdio je incident koji je prijavljen lokalnoj policijskoj stanici, te da se preduzimaju radnje i mere po nalogu Tužilaštva.

Video: Vršnjačko nasilje u Bajinoj Bašti: Dečaka (17) pretukli na rođendanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrinuti

    2. jun 2020 | 16:25

    Stigosmo do duvara! Treba nas sve u izolaciju i karantin, jedino to pomaže... Propast nam uveliko kuca na vrata, da li vidite to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA