"Govorio je da ne može da se oženi, jer ne ispunjava glavni uslov": Zoran je navodno prvo ubio oca

Koji motiv se krije iza ovako brutalnog ubistva roditelja još nije najjasnije

  • 3
Zoran K BLUR

Foto: Facebook

Novosadski lekar Zoran K. (48), osumnjičen da je hicima iz lovačke puške ubio roditelje u vikendici u naselju Doka kod Sremskih Karlovaca, i pre godinu dana našao se u centru incidenta kada je pokušao da izvrši samoubistvo nasred ulice.

- Tada je ispred doma zdravlja isekao sebi vene. Uspeli su da ga spasu i činilo se da će nastaviti svoj život nekim normalnim tokom. Priča se da je pokušao da se ubije jer je bio nezadovoljan svojim životom. Nije se nikada ženio, nema dece... Govorio je da se nije oženio jer nije ispunjavao glavni uslov za ženidbu, a to je da ima stalan posao. Istina, on dugo nije mogao da se zaposli, ali je na kraju i to uspeo - pričaju poznanici porodice.

lov lovac puška

Na par je pucano iz lovačke puške / Foto: Pixabay/andreas160578

Zoran je osumnjičen da je presudio majci Gordani (66) i ocu Ljubodragu (77) i nakon hapšenja je priznao zločin. Koji motiv se krije iza ovako brutalnog ubistva roditeljima još nije najjasnije, premda se pretpostavlja da su po sredi razmirice koje je imao sa ocem duže vreme. Kobnog dana su se navodno posvađali zbog prodaje vikendice.

- Priznao je da je ujutru došao kod majke i oca u vikendicu. Počeo je da se svađa sa ocem, navodno oko prodaje vikendice. Međutim, objasnio je da su njih dvojica i ranije imala sukobe, stalno su se svađali i nikako se nisu slagali, zbog čega se on sklonio i sam je živeo u stanu - kaže izvor Kurira.

-Prvo je ubio Ljubodraga, a potom i Gordanu. Rekao je da se majka, koja je ranije uvek smirivala strasti, umešala u svađu i da je ispalio hitac i u nju, posle čega je otišao u svoj stan - kaže izvor ovog lista i dodaje da je Zoran zločin najverovatnije počinio u nervnom rastrojstvu, a da je bio u lošem psihičkom stanju, govori i to što je pre godinu dana pokušao da digne ruku na sebe.

Poznanici ove porodice da je Gordana bila veoma ponosna na sina jedinca i da je svima govorila kako je zadovoljna što se konačno zaposlio.

- Pričala je da ima mnogo pacijenata, da ga svi vole i cene. Jedino je bila pomalo razočarana što nije zasnovao porodicu i pomalo ga je pritiskala da se oženi i podari joj unučiće. Kada je počeo da radi, pomogli su mu da se osamostali, opremili su mu stan - kaže sagovornica i dodaje da ne zna zbog čega je Zoran prestao da radi u domu zdravlja.

Komšije porodice kažu da su ubijeni Ljubodrag i Gordana bili dobri ljudi i da nikako nisu očekivali da će ih sin ubiti.

- Znam doktora tog, dobar dečko. Šta se desilo, bog zna dragi - rekla je komšinica, dok se druga prisetila kako je pre šest godina dobrovoljno pomagao ljudima u poplavama.

Meštani vikend-naselja, u kojem se dogodilo dvostruko ubistvo, kažu da njihovo mirno mesto ne pamti ovakvu tragediju.

- Ljubodrag je s Gordanom poslednjih nekoliko godina živeo ovde. Imaju voćnjak, Ljubodrag je pekao rakiju i znao je više puta da popije. Ko zna, možda je sada popio koju i tako pod dejstvom alkohola započeo svađu sa sinom. Možda je Zoran želeo da proda vikendicu kako bi došao do novčanih sredstava da nešto promeni u životu, ali da to Ljubodrag nije želeo - pričaju meštani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza Lazarevic

    3. jun 2020 | 09:43

    Sta god da je bio problem, nije smeo na roditelje da digne ruku.... Vec posle sečenja vena je trebao da bude na ispitivanju mozga....

  • y

    3. jun 2020 | 10:06

    Ima mnogi koji nemaju uopšte poso pa se ožene. On nije bio sam svoj.☹️☹️☹️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA