≫ 

Haos u Prokuplju: Sudija trešten pijan napao policajce, pretio da će ih pobiti sekirom i puškom

Čak i nakon privođenja u stanici, sudija je nastavio da preti policajcima, kojima je govorio "da kod kuće ima pušku i sekiru i da će ih sve pobiti"

  • 4
Sudija

Foto-ilustracija: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju odredilo je zadržavanje M. R. (65), sudiji Osnovnog suda u tom gradu jer je vozio pijan i napao policajce!

M. R.  uhapšen je prekjuče u Prokuplju zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- On se sumnjiči da je 2. juna ove godine zadao udarac policijskom službeniku, koji ga je sprovodio u zgradu Policijske ispostave jer ga je, prethodno, zatekao da upravlja

vozilom pod dejstvom alkohola - rečeno je "Telegrafu" u PU Prokuplje.

On je zatečen da upravlja putničkim vozilom pod dejstvom alkohola u količini od 2,41 promila, a u postupku njegovog privođenja napao je policijskog službenika i udario ga u vrat. Čak i nakon privođenja u stanici, sudija je nastavio da preti policajcima, kojima je  govorio "da kod kuće ima pušku i sekiru i da će ih sve pobiti", piše "Informer". 

Danas saslušan u tužilaštvu

 

Sudija je danas saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

- Osumnjičeni je dana 04.06.2020. godine priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, koje je nakon njegovog saslušanja podnelo Osnovnom sudu u Prokuplju predlog za određivanje pritvora - stoji u odgovoru "Telegrafu" iz OJT u Prokuplju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    4. jun 2020 | 09:26

    5 godina!

  • Ratko

    4. jun 2020 | 10:45

    Čuj sudija pijan za volanom, napad i prijetnje puškom i sekirom! Šta on misli ako je sudija nije mu Bog dao blagoslov da se tako ponaša! Možda griješim!😠😠😠

  • 1111

    4. jun 2020 | 13:33

    Rekoh ja da srbiju privatizuju ljudi na funkcijama. Da je bio seljak dobio bi batine a onda kazna pa robija. A ovaj ce se izvuci i sve ce da se zatashka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA