Brat lađara Marka: Pronađen je u plitkoj vodi, noge su mu bile na suvom, nije imao dokumenta

Marko Paležević koji je 29. maja nestao u Novom Sadu, pronađen je mrtav u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, a obdukcijom je utvrđeno da se nesrećni mladić utopio

  • 1
Marko Paležević Marko Paležević, Foto: Facebook

Posle četiri dana neizvesnosti na adresu porodice Paležević stigla je tužna vest. Marko koji je 29. maja nestao u Novom Sadu, pronađen je mrtav u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, a obdukcijom je utvrđeno da se nesrećni mladić utopio.

Iako su njegovi najbliži sumnjali na ubistvo, nisu pronađeni tragovi nasilja.

- Saznali smo da je pronađen u kraju kanala, u plitkoj vodi, noge su mu bile na suvom. Nezvanično smo to saznali da kod njega nema dokumenata, ličnih stvari njegovih, dalje ne znamo šta se desilo i kako se našao tu - rekao je Markov brat Danijel Paležević za Pink.

Marko Paležević Foto: Privatna arhiva

Kako je došlo do utapanja niko ne zna. Po pristajanju broda "Apatin1" u Novi Sad otišao je na piće sa kolegom, pa u kupovinu. Poslednji put je viđen u naselju Klisa gde su ga snimile kamere na benzinskoj pumpi.

Tu noć se čuo sa mnom oko 20 sati, sasvim normalno smo pričali, a oko pola 12 se čuo sa suprugom, za dva dana je trebalo da mu bude smena, a nešto kasnije, oko 12 čuo se sa našim drugarima iz sela, čak je zamolio jednog drugara da dođe po njega, da se druže, kada 1. juna dođe kući - rekao je Danijel.

Iako od Marka danima nije bilo ni traga ni glasa porodica se nadala najboljem, ništa nije ukazivalo da se te večeri dogodila tragedija.

- Svi smo u čudu, niko se nije nadao ovakvom ishodu - rekao je sa bolom u glasu njegov brat.

Marko Paležević biće sahranjen u petak. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA