≫ 

"Na groblju sam, sa Miloševim drugarima. Gleda nas nasmejan sa spomenika, kao da je na boljem mestu"

Miloš Mileusnić ubijen je 27. januara prošle godine

  • 26
Milos Mileusnic Miloš Mileusnić Foto: Privatna arhiva

Sa groblja u Čačku javio nam se na telefon otac tragično nastradalog Miloša Mileusnića, koji bi danas napunio 25 godina. Miloš, student iz Čačka, ubijen je u januaru prošle godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu kada je krenuo kod svoje devojke.

Rekao nam je da je na groblju poslednjih sat vremena sa desetak Miloševh drugara. Oni su se na ovom mestu okupili povodom Miloševog rođendana.

Na groblju sam, sa Miloševim drugarima. Gleda nas nasmejan sa nadgrobnog spomenika, kao da je na nekom boljem mestu. Popili smo po pivo, sedimo i pričamo. Pričali smo sada kako su prošle godine bili na moru, kako je bilo dobro zezanje - priča Goran Mileusnić.

Goran Mileusnic i Milos Mileusnic Goran Mileusnić sa sinom Milošem Foto: Privatna arhiva

Danas bi, dodaje, Miloš napunio 25 godina.

- Svako jutro je teško, a ovo posebno - kaže Goran, dodajući da je prepodne obišao Milošev grob sa porodicom.

Goran Mileusnić danas je objavio i na Fejsbuku fotografiju svog sina kad je bio mali dečak i drugu iz perioda pre nego što je ubijen.

- Još tvoj osmeh odzvanja, anđele - napisao je Milošev otac u opisu fotografije.

Milošev cimer Filip Bjelić na Fejsbuku danas je objavio fotografiju pored grafita posvećenom tragično nastradalom Milošu Mileusniću.

Na grafitu u Hajduk Veljkovoj ulici piše "Zauvek smo tu, uprskos vremenu. Za večnu slavu, tvome imenu!"

- Srećan rođendan druže moj, cimeru moj...Tvoja braća rodjendan ti pamte, sve bi dala da te danas vrate ! - napisao je Filip u opisu ove fotografije. Filip je poslednji razgovor sa Milošem obavio tog jutra, u stanu u kom su živeli. U  trenutku kada je Miloš krenuo iz stana u nameri da ode kod svoje devojke Katarine, Filip je spavao.

"Tuga neprebolna", "Tuga do neba...Anđele nikada nećeš biti zaboravljen...", "Nadam se da je sad na nekom boljem i lepšem mestu.Neka ga anđeli čuvaju", "Sećamo ga se svakog dana, uvek boli, a danas jos više...." neki su od komentara koji su se nizali u ispod navedenih objava.

Milošev drug je u aprilu objavio i pesmu posvećenu Milošu, kako je napisao, "njihovom Miši".

Podsetimo, Miloš Mileusnić ubijen je 27. januara prošle godine u jutarnjim satima, u ulazu zgrade u Dimitrija Tucovića u Beogradu. Zbog sumnje da ga je ubio nožem uhapšen je Neđeljko Đurović, koji je po gradu tog jutra pravio incidente.

Đurović je prvobitno u policiji nakon hapšenja navodno priznao sve, ali je dan kasnije sve negirao. Neđeljku se trenutno sudi za ubistvo pred Višim sudom u Beogradu, gde je takođe negirao krivicu.

Video: Devojka ubijenog Miloša: Poslala sam mu poruku da ga volim, ujutru je krenuo košmar

(M. Brkić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    17. jun 2020 | 21:06

    Inače sam protivnik smrtne kazne ali za ovakve monstrume bi je ponovo uveo.

  • sanja

    17. jun 2020 | 21:04

    Bože koliko mi je žao ovog momka, u očima mu se vidi da je voleo život, prelep osmeh i pun vedrine. Ubicu treba kazniti na doživotnu, ako već smrtnu kaznu nemamo, monstrum.

  • Veteran

    17. jun 2020 | 20:59

    Ubio čoveku sina u najlepšim godinama, odrobijao bi ga na keca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA