Nikolina majka u suzama: Jurio mi je u zagrljaj i nosio maline, ali mi je stigao u sanduku

Dragana Šlijepica otkrila kako se nesrećni vozač Rade oporavlja, te da joj je žao što ga svi osuđuju za nesreću u kojoj su nestali životi

  • 1
Nikola Novitović Foto: Prva TV, Facebook

Bivša supruga izazivača nesreće Radeta Novitovića i majka njihovog deteta sina Nikole (20), koji je nastradao u nesreći, Dragana Šlijepica (50), kaže da se svakodnevno informiše o zdravstvenom stanju bivšeg supruga i njegovog sina V. N. (2), koji je hospitalizovan u Tiršovoj.

- Srećna sam što malo dete nije životno ugroženo i što se dobro oporavlja. Svestan je, ali je sam bez pratnje u bolnici. Volela bih da mogu da budem uz njega, on mene voli i zove me Dagana. Ja bih ga uzela kod sebe i gajila ga, ali mi ne daju Jelenini otac i maćeha. Što se tiče Radeta, i on je bolje, počeo je da diše sa manjim respiratorom. Tužna sam što ga svi osuđuju, a on je samo žurio da popije kafu kod mene i da uzmu stvari koje sam spremila za Jelenu i dete. Nije im se dalo - kaže Dragana za Republiku.

Dodaje da Nikole više nema i da je njen bol večan.

Nikola Novitović Tragično nastradali Nikola / Foto: Facebook

- Moj najmlađi sin je tog jutra jurio majci u zagrljaj i nosio mi je maline, koje je nabrao za mene. Umesto malina, dobila sam sina u sanduku - jecajući završava Dragana.

Video: Snimak vatrogasaca koji seku auto ispred Vlade Srbije u kom je zarobljena jedna osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    22. jun 2020 | 13:11

    Права је срећа да нису никог убили а он са својим животима могу чинити шта им је воља. Треба им постхумно одузети имовину да се надокнади настала штета! Па ви господо возачи дивљајте !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA