≫ 

Jeziv snimak pogibije mladića na Petlovom brdu: Kombi ga pokosio nasred pešačkog prelaza

Nesrećni mladić podlegao je povredama na licu mesta

Petlovo brdo, nesreća Snimak pogibije mladića na Petlovom brdu / Printskrin: Youtube

Snimak mladića (17) koji je stradao sinoć na Petlovom brdu, kada ga je na pešačkom prelazu udario kombi, obišao je društvene mreže.

P. S. (17) poginuo je u ponedeljak oko 21 sat na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Georgija Ostrogorskog u Rakovici u Beogradu, kada je na njega naleteo kombi kojim je upravljao A. M. (29).

On je pre toga navodno pokušao da pretekne autobus na liniji 56.

- Kombi je prešao u levu traku namenjenu za vozila iz suprotnog smera. Najpre je udario u parkirani auto, a potom u tinjedžera koji je na pešačkom prelazio ulicu. Ni tu se nije zaustavio, već je udario u još jedan parkirani auto. Verujem da je kombi išao brže, ali nisam siguran koliko - rekao je očevidac nesreće i dodao da tinejdžeru nije bilo spasa, prenose "Novosti".

Nesrećni mladić podlegao je povredama na licu mesta, dok je vozač kombija uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    23. jun 2020 | 20:55

    Da me neshvatite pogresno vozac kombija je kriv i tu nema dileme ali pogledajte nesrecnog mladica kako prelazi ulicu i to po noci, kisi i smanjenoj vidljivosti.Ide trotoarom i bez zaustavljanja da se uveri moze li bezbedno da predje ulicu preko pesakog sto je obaveza svakog pesaka okreće se za devedeset stepeni i napominjem bez stajanja on istim tempom sa trotoara stupa na pesacki prelaz.Ovo je nauk za sve nas učesnike u saobraćaju. Velika tuga da se ovako okonca jedan mladi zivot.

  • Miker

    23. jun 2020 | 22:58

    Gledajte ljudi kad prelazite pešački prelaz, jer ne podiže se automatski zid kad kročite na isti, otkud znaš ko je za volanom, o čemu razmišlja, priča li mobilnim, da l' je pijan...

  • s

    23. jun 2020 | 21:05

    Sve vise gradjana sa trotoara direkno izlazi na pesacki To je jako opasno zato sto onaj ko vozi nemoze brzo da reaguje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA