Proslavio 5 godina mature, pa stradao na Vidovdan: Čudna odluka odvela mladića u smrt kod Jagodine

Policija i vatrogasci su iz olupuine izvukla telo Milanovića, dok je njegov prijatelj najpre transportovan u bolnicu u Jagodini, a potom u Beograd

  • 2
Gazela, udes, sudar lančani beba Ilustracija, Foto: Telegraf

Nikola Milanović (24) iz Malog Popovića poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju, na Vidovdan, oko četiri sata ujutru u selu Duboka kod Jagodine, kada se s drugom Vladimirom M. (24), koji je teško povređen, vraćao sa proslave mature.

Kako nezvanično saznaje "Kurir", poginuli mladić se nalazio za volanom automobila "alfa romeo" kada je udario u betonski stub na mostu u selu Duboka kod Jagodina, sleteo s puta i na mestu ostao mrtav.

- Nikola i Vladimir su u subotu uveče bili na proslavi petogodišnjice mature u Jagodini. Kada se proslava završila taksijem su se vratili do Malog Popovića iz koga su rodom. Međutim, niko ne zna zbog čega je Nikola uzeo ključeve svog auta i krenuo sa Vladimirom ka selu Duboka - priča rođak povređenog Vladimira M.

- Na mostu u Duboki, Nikola je izgubio kontrolu i velikom brzinom se zakucao u betonski stub debljine 80 centimetara i na mestu ostao mrtav. Vlada je od siline udarca izleteo kroz šoferšajbnu i preleteo 15 metara, pa pao na obalu potoka - dodaje potreseni rođak.

Sagovornik "Kurira" kaže da je povređenog Vladimira i poginulog Nikolu pronašao meštanin.

- Čovek je čuo udarac i izašao je da vidi šta se dešava, jer je znao da je njegova ćerka nešto ranije otišla automobilom do kafića sa dvojicom drugova. On je pomislio da je ona nastradala i pošao je po pomoć. Kada je video slupanu "alfu" odmah je pozvao pomoć - priča rođak.

Policija i vatrogasci su iz olupuine izvukla telo Milanovića, dok je njegov prijatelj najpre transportovan u bolnicu u Jagodini, a potom u Beograd.

- Rekli su mi da je Vlada u bolnici na Banjici, jer ima prelom karlice i butne kosti i čeka operaciju. Duša nas boli zbog Nikole, bio je divan i vredan. Posle gimnazije nije nastavio školovanje, zaposlio se u mlinu, a kasnije sa majkom i bratom u klanici - kaže sagovornik i dodaje da je kobne večeri i njegov unuk trebalo da ide na maturu, ali da mu nisu dozvolili zbog korona virusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA