≫ 

Detalji stravične nesreće u Trliću: Poginula dvojica muškaraca u "golfu", podleteli pod kamion

Osnovno javno tužilaštvo u Ubu naložilo je obdukciju tela poginulih i veštačenje ispravnosti kamiona

  • 1
Saobraćajna nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Miloš R. (50) i Aleksandar M. (45) iz Vrela kod Uba, na mestu su poginuli kada je “golf” u kom su bili podleteo pod kamion sa prikolicom kojim je upravljao D. K. iz Uba, u petak oko 16,30 časova, u tamnavskom selu Trliću, na putu Debrc – Ub – Koceljeva.

Nezvanično, “golf” kojim je upravljao Miloš R., koji se kretao od Trlića ka Ubu, verovatno zbog neprilagođene brzine i klizavog kolovoza zbog kiše koja je padala, izgubio je kontrolu i podleteo pod kamion, koji je bio u suprotnoj traci, pišu "Novosti".

Policija iz Uba obavila je uviđaj. Osnovno javno tužilaštvo u Ubu naložilo je obdukciju tela poginulih i veštačenje ispravnosti kamiona.

Video: Kamion se punom brzinom zakucao u kolonu vozila: Stradale dve osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duca

    3. jul 2020 | 23:22

    Poginuli vozili prebrzo(laka im zemlja).izgubili kontrolu nad vozilom,i podleteli pod kamion.Ako sam dobro shvatio ,kamion postovao propise ,i vozio svojom trakom.I vi kamion saljete na varedni tehnicki pregled.Dali sam ja previse glup da shvatim,ili mi je nesto promaklo?Samo vam jos nedostaje kancelarijski strucnjak Damir Okanovic sa komentarom,da slika bude potpuna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA