Roditelji Slobodana ubijenog na Tiltu: Njegov ubica sutra može postati otac, a moj sin ne može

- Način na koji je on dobio taj presudan udarac, udarac nogom, to znači "udaram te da ne stajem , da te nema" - nadovezao se Milosav

  • 10
Milosav i MIrjana Vukic Milosav i Mirjana Vukić Foto: Telegraf.rs

Roditelji Slobodana Vukića, mladića koji je preminuo na Božić 2016. godine od povreda zadobijenih dve nedelje ranije ispred kluba "Tilt" u Beogradu, kažu da im je teško kao prvog dana.

Današnje suđenje Milovanu Tadiću, optuženom da je Slobodanu naneo povrede od kojih je preminuo, odloženo je jer nije završeno veštačenje koje se radi u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Ročištu su prisustovali Slobodanovi roditelji Milosav i Mirjana Vukić.

Nakon ročišta u Palati pravde Milosav je rekao da im je teško, da je svaki dan težak kao prvi dan. 

Dodaju da su dobili unuka, ćerka im je dobila dete.

- Teško nam je sedeti iza njega u sudnici i biti svestan da on može sutra postati otac, a moj sin ne može - priča Mirjana.

Slobodanova majka osvrnula se i na tragičan događaj.

Slobodan Vukić Slobodan Vukić Foto: Privatna arhiva

- On nije otišao ni u bioskop, pozorište, ni u biblioteku. Otišao je u klub gde je bio gost kao i svako od njih. I da njega obezbeđenje, koje je trebalo njega da zaštiti na adekvatan način, da ga odstrani ako je pravio probleme... Nije na optuženom da procenjuje da li je njegov udarac smrtonostan ili nije. Otkud on to može znati, u tom momentu? - priča Mirjana.

- Način na koji je on dobio taj presudan udarac, udarac nogom, to znači "udaram te da ne stajem, da te nema" - nadovezao se Milosav.

Mirjana je rekla da je Slobodan te večeri u izlazak krenuo raspoložen.

- Kad je krenuo, bio je raspoložen, video je neko društvo. Dugo je radio, jedno tri dana je vezao da nije bio kod kuće, pa malo da se opusti. Na šta je to izašlo... - odmahuje tužno glavom Slobodanova majka.

Podsetimo, Milovan Tadić se tereti da je 23. decembra 2015. oko 3.30 ujutru, ispred kluba "Tilt" udario nogom u stomak Slobodana Vukića, koji je usled komplikacija preminuo dve nedelje kasnije.

Tadić je iznoseći svoju odbranu naveo da ga je odgurnuo nogom u predelu butine. Pregledanjem snimaka kamara koje su zabeležile tuču u sudnici je utvrđeno da je Tadić ipak šutnuo Vukića u stomak.

Video: Potresna ispovest porodice momka koji je umro posle batina ispred kluba Tilt!

(M. Brkić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    6. jul 2020 | 21:29

    Zar sudstvu treba cetri godine da presudi idiotu.Zalosno.Plasim se do ne izadje za dve godine.Zao mi je TI jadnih roditelja sto na svakom sudjenju moraju da gledaju tog krvnika.To I'm Jos vise bude teze I bolnije.

  • Sramota

    6. jul 2020 | 21:01

    Da se sudi jos od 2016'te, ova drzava je trula skroz. Ubio coveka siledžija i nikom nista

  • Vatra

    6. jul 2020 | 23:11

    Ej, 4 godine ne rešavaju slučaj!!! Sramota nam je sudstvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA