≫ 

Ovo su fotografije policajaca povređenih u protestu: Ubodi nožem, fraktura lobanje, previjena glava

Na sinoćnjem protestu povređena su 43 policajca

  • 69

Sinoć smo bili svedoci najbrutalnijeg političkog nasilja u poslednjih nekoliko godina, rekao je u današnjem obraćanju, na konferenciji za novinare predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Naneta je velika šteta ugledu Srbije, ali i velika materijalna šteta. Sinoć je povređeno 43 policajca, a jedan među njima ima frakturu lobanje.

- Na politički neprijavljenom protestu, posle nekog vremena, pripadnici desničarskih, ekstremističkih i profašističkih organizacija napali su skupštinu, što predstavlja najmanje dva krivična dela, a više sati napadali su pripadnike policije - rekao je Vučić.

On je pokazao nekoliko fotografija policajaca koji su povređeni u sinoćnjem protestu uz napomenu da će pokazati i kako izgleda onaj koji je uboden nožem.

Vučić je rekao da policajci nisu nikoga napali.

Među fotografijama je i jedna na kojoj se vidi policajac sa zavijenom glavom.

Policija je iznuđeno, prvi put u poslednjih osam godina reagovala na napade na sebe, rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • j

    8. jul 2020 | 17:09

    200-300 ljudi ne predstavlja narod Srbije, to su huligani kojima je plaćeno da rade ovo. Slika na instagramu oči je otac dve male devojčice a šta taj otac dve male devojčice radi sa huligganima ispred skupstine sto nije sa te dve male devojčice kuci nego rizikuje da dobije virus i zarazi i njih dve!!! Sram vas bilo dokle više?? Niko vam ne valja!!! Treba vama onaj iz Severne koreje. Pa da vidim koliko bi bilo hrabri

  • Crazy

    8. jul 2020 | 18:32

    Previse blaga policija, zamisli neko te gadja kamenjem a ti stojis mirno...pa svuda u svetu bi policija mnogo ostrije reagovala, ziveo sam u inostranstvu znam o cemu pricam, nigde nema ovakve slobode kao u Srbiji. Kad odete preko ne cujete se ne smete da disete a ovde radi ko sta hoce...videli ste kako to radi americka ili evropska policija, odvaljuje demostrante! A nasi ne smeju nista jer ako nesto urade odmah neki mediji salju sliku u svet, represija, diktatura itd...dosta vise sa unistavanjem ove zemlje...zivela Srbija!!!!!

  • Xy

    8. jul 2020 | 20:36

    Udri milicijo moja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA