≫ 

Otkazano suđenje Marjanoviću

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči

  • 4

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine trebalo je da bude nastavljeno danas u Palati pravde, ali je otkazano.

Suđenje je okončano već posle desetak minuta jer je odbrana angažovala stručnog savetnika i jer se nisu pojavili svi Marjanovićevi advokati na današnjem ročištu.

Marjanovićev advokat koji je došao na suđenje, Stefan Jokić, obavestio je da je odbrana dala punomoćje stručnom savetniku Saši Saviću.

Reč je o savetniku za telekomunikacije kojeg je odbrana angažovala. Inače, danas je trebalo da bude saslušan sudski veštak za telekomunikacije Dragomir Vasiljević. Vasiljević je bio prisutan u sudnici, ali nije ispitivan.

Na optuženičkoj klupi sedeo je Zoran Marjanović, koji je u Palatu pravde došao desetak minuta pre početka suđenja.

Nova ročišta zakazana su za 24. i 25. septembar.

Inače, veštak je danas trebalo da reši misteriju mobilnih telefona članova porodice, za koje su bazne stanice navodno pokazale da su bili isključeni u vreme zločina.

Podsetimo, istraga je utvrdila da su se Zoran i Jelena, u momentu kada je ona ubijena, nalazili na istoj baznoj stanici, ali i da su svi njihovi ukućani u tom periodu ugasili svoje mobilne aparate. O ovoj temi ranije su se oglašavali i branioci Marjanovića.

Suđenje je odloženo za 24. i 25. septembar.

Podsetimo, na prethodnom ročištu govorili su sudski veštaci Zoran Stanković i Milan Kunjadić. Stanković je naveo da su sve povrede nanete Jeleni imale elemente zaživosti, odnosno da su nanete dok je bila živa. Stanković je rekao da je Jeleni naneto osam povreda od kojih se kod 4 povrede vidi razdvojeno moždano tkivo, i svi su nanete istim oružjem. Govoreći o mestu gde je Jelena ubijena, Stanković je rekao da sa sigurnošću može da tvrdi da su povrede nanete na mestu gde je ona i pronađena.

Što se napadača tiče, velika je verovatnoća da je bio desnoruk, rekao je Stanković dodajući da je on imao jake emocije s obzirom na, kako je naveo, brojnost, intenzitet i lokalizaciju povreda.

Kujundžić je rekao da je Jelena, pre nego što je stigla do kanala, trčala i izgubila desnu patiku, telefon, gumicu za kosu. Nakon toga joj je skinut gornji deo trenerke.

Suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je u novembru prošle godine. On od samog početka negira da je ubio svoju ženu, pevačicu narodne muzike. Njegov otac Vladimir iskoristio je pravo da ne svedoči. Svi ostali svedoci su do sada saslušani pred sudom - Zoranovi i Jelenini članovi porodice, Jelenine prijateljice, ljudi sa nasipa, policajac...

Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    10. jul 2020 | 10:58

    Stavite ga u robiju tamo će sam da propeva od muke,nema boljeg leka, samo neko da sprovede..

  • Mihajlo

    10. jul 2020 | 10:11

    Ovo mu sad dobrodošlo da može da sakrije komplet lice. Do sad se sve krije iza sunčanica.

  • SVM

    10. jul 2020 | 15:20

    HMMMM.NESTO NISAM IZNENADJENA. A OVAJ CE DOLIJATI KAD TAD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA