≫ 

Lopovi salamom otrovali tri labradora u Vranju, pa obili kuću: Iz nje na kraju odneli sitan plen

Lopovi su u kući tražili novac, ali se nisu preterano ovajdili

  • 0
Labrador

Foto: Pixabay

Stanovnike Vlasinske ulice u Vranju je strašno uznemirila vest da su njihovom komšiji Draganu Stošiću, u noći između petka i subote, lopovi obili kuću i pri tom otrovali tri labradora, prenosi Jugmedia.

Stošići su se u to vreme nalazili na odmoru, a na stravičan prizor u subotu ujutro naišao je čovek koji je bio zadužen da u njihovom odsustvu hrani pse. Duboko potresen onim što se dogodilo, Dragan je rekao da je on na kapiji naišao na ključ od kuće i da je odmah pretpostavio da se te noći tu nešto loše odigralo.

- Čim je kročio u dvorište naišao je na dva otrovana psa i tragove otrova na salami kojom su provalnici namamili pse. Trećeg psa je našao otrovanog u podrumu. Otrov koji je bio na salami je verovatno bio jak pa su odmah svi psi uginuli, što je omogućilo provalnicima da nesmetano uđu u kuću - kaže Stošić.

On ističe da su lopovi u kući tražili novac, ali da osim sedamdesetak evra,vojničkog noža i dva suprugina zlatna prstena nisu drugo ništa odneli.

- Ne mogu da prežalim gubitak pasa. Bili su deo naše porodice. Nadam se da će počinioce ovog gnusnog dela stići zaslužena ovozemaljska, ali i Božja kazna - kaže Stošić koji je slučaj odmah pijavio policiji.

Video: Užasne scene trovanja pasa u Kuršumliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA