≫ 

Tragedija kod Novog Slankamena: Beba i dečak (8) poginuli u teškoj nesreći

Devojčica je preminula na licu mesta, dok je dečaku (8) konstatovana smrt u Hitnoj pomoći u Beški

  • 12
Udes autoput

Foto ilustracija: Telegraf/Profimedia

Dvoje dece nastradalo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći na putu Novi Karlovci - Novi Slankamen.

Kako se saznaje, nastradala je devojčica stara godinu dana i dečak star 8 godina, dok su još tri osobe povređene. Majka i otac su zadobili teške povrede, a dečak star 5 godina lakše, prenosi Pink.rs.

Devojčica je preminula na licu mesta, dok je dečaku (8) konstatovana smrt u Hitnoj pomoći u Beški.

Petočlana porodica se nalazila u automobilu marke "reno klio" inđijskih registracija. Prema prvim informacijama, vozač Milan Ž. (44) izgubio je kontrolu nad vozilom, sleteo s kolovoza, prevrnuo se, potom udario u drvo i završio na krovu.

Porodica se kretala ka Novim Karlovcima, gde žive, a kako se saznaje otac Milan Ž, majka Vanesa Ž. (34) su teško povređeni, a dete (5) je zadobilo lakše povrede i oni su prevezeni u KC u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    15. jul 2020 | 09:44

    Put izmedju Novih Karlovaca i Slankamena sve je samo ne put, još gori je put izmedju Slankamena i Surduka. Nemar opštine Indjije prema ovom selu je odavno poznata. Iskreno saučešće porodici.

  • Dr.

    15. jul 2020 | 09:56

    Gospode, u retkim trenucim se zapitam zaista, ima li te?! Deca, sreća, porodica...i sve gotovo za sekund, propast, sunovrat, uzmeš život i onome koga najviše voliš, a tvoj postane bezvredan, jadan...

  • D

    15. jul 2020 | 10:08

    Kakav brz oporavak,pa izginula im deca,mislis da je njima da oporavka...ne dao Bog nikome!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA