≫ 

Majka devojčice koju je napao staford u Aranđelovcu: Da ga nisu odvojili, zaklao bi je

- Ne znam šta da vam kažem, ne krivim nekako ni njih. Samo je trebalo da ga vežu - priča majka

  • 46
staford hitna pomoc Foto: Marko Jovanović, Shutterstock

Marijana Ivanović majka sedmogodišnje L.I. iz okoline Aranđelovca, koju je juče teško povredio komšijin pas, kaže da njeno dete ne bi preživelo da na vreme nisu reagovali.

Ona je vozila bicikl putem gde i ostala deca prolaze i igraju se tu. Ne znam šta je iziritiralo komšijinog psa, ali je napao prvo bicikl, a onda i dete. Unakažena je - kaže za Kurir Marijana.

Pas, besan, agresivan, krvoločan, rotvajler, napad, ujed psa Foto ilustracija: Shutterstock

Marijana je celu noć provela u Institutu za majku i dete, gde je sinoć na Plastičnoj hirurgiji operacija deteta trajala tri i po sata.

Za danas je zakazana i druga operacija deteta. Sreća u nesreći je, kažu roditelji, da je dete sa svojim timom operisao dr Radoje Simić, načelnik Odeljenja plastične hirurgije u Institutu za majku i dete. On važi za jednog od najboljih dečijih plastičnih hirurga u regionu.

- Jutros nam je dr Simić rekao da nam je ćerka dobro, da je operacija dobro prošla. Samo da joj ne ostanu ožiljci, devojčica je to - kroz plač nam govori Marijana i prepričava sinoćnje nemile scene.

- Kada sam je videla koža joj je visila sa obraza, nos pocepan, uvo poluotkinuto. Ujeo ju je sa podlakticu i na nogama sam videla ujede. Zaklalo bi mi dete da ga žena čiji je pas nije odvojila. Strašno - priča Marijana.

U policiji su nam potvrdili da su pokrenuli istragu. Vlasnik psa američki staford G. M. iz sela kod Aranđelovca sam je telefonom prijavio da je u tamošnju Opštu bolnicu dovezao komšijino dete koje je ujeo njegov pas.

- Ne znam šta da vam kažem, ne krivim nekako ni njih. Samo je trebalo da ga vežu. Mi kupujemo mleko i sir od tih ljudi i uvek sam zvala kada sam slala decu da vežu psa. Nemam ja ništa od toga što će oni da odgovaraju. Meni je dete unakaženo. I to na ulici. Tu svaki dan ima komšijske dece. Samo u toj ulici živi njih sedmoro - ispričala je Marijana.

Milinković je sinoć dao izjavu u stanici policije u Aranđelovcu, a iz Policijske uprave Kragujevac pokrenuta je detaljna istraga slučaja, a pas je odveden na ispitivanje kod nadležnih veterinarskih inspekcija.

Video: Poljubio psa u usta a onda je pomahnitali pitbul pokušao da mu odgrize lice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlasnik psa

    16. jul 2020 | 15:26

    Ima dosta krivice ljudi, djece prema psima, dobacuju zadirkuju svasta nesto.

  • Toma

    16. jul 2020 | 14:41

    Ovo je vec veoma opasno za celu Srbiju?! Evo i licno primera u centru Vracara, ulica Vidovdanska bb, iz cista mira bas u ovoj ulici napao je pas pocepao mu trenerku, duboko zario zube u levu ruku i napravio ranu sa otiscima zuba?! Uz prisustvo vlasnika, bez povoca i korpe za njusku!!?? Dao je lazne podatke, ali zahvaljuci policiji pronadjen je i predat tuzocu i sudu!!Opsti haos, ne ciste izmete, gaze zelenu povrsinu, a deca mala su uskracena i te male povrsine zagadjene?! HITNO UVESTI POREZ na sve vlasnike koje drze pse kao u Nemackoj!!! U protivnom, imacemo kuceci bataljon u centru Vracara, gde cemo se braniti motkama?! Naravoucenije, umesto da setaju unucice setaju kucice?!

  • Miki

    16. jul 2020 | 16:46

    Kome god sam se obratio da psi napadaju decu u mom kraju, dobio sam gomilu uvreda, kad je jedan decak zavrsio sa iscepanom facom, svi su pricali kako je decak kriv, odem lepo i uspavam sve te lutalice i kraj. U sta se pretvarate???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA