≫ 

Snimak incidenta u kom je Čedomir Jovanović udario šamar advokatu klinike na Novom Beogradu

Pogledajte kako je sve izgledalo

  • 43
Čedomir Jovanović

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Lider LDP Čedomir Jovanović napao je Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivakovićem.

 

 

Portal Republika došao je u posed ekskluzivnih snimaka napada.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Podsećamo, Jovanović je, prema pisanju medija, nasrnuo na advokata i polomio mu naočare ispred Fizio centra. Prema prvim informacijama, Jovanović je demantovao bilo kakav napad na advokata Dubajića.

Kako piše Blic, ispred Fizio centra u Bulevaru Milutina Milankovića 1 su policajci, koji trenutno uzimaju izjavu od vlasnika Ž. I. dok se u samom objektu nalaze Čedomir Jovanović i njegova supruga.

Vlasnik Fizio centra kada je došao jutros na posao zatekao je obijena vrata zbog čega je pozvao policijsku patrolu koja se ubrzo pojavila na licu mesta.

Nakon izvršenog uviđaja policija je otišla, ali je prvo došla Jovanovićeva supruga Jelena koja je odugrnula vlasnika Ž.I. kao i advokata, da bi nedugo zatim stigao i Čedomir Jovanović koji je nasrnuo na Dejana Dubajića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA