Još se odlučuje o ekstradiciji Novljanina: Tek je odležao kaznu u Srbiji, a traži ga Crna Gora

Zoran Mrvaljević (43) saslušan je, a sud je od kolega iz Podgorice zatražio dokumentaciju kako bi se odlučilo o eventualnoj ekstradiciji

  • 0
Zoran Mrvaljević BLUR

Zoran Mrvaljević / Foto: Facebook/Zoran Mrvaljevic

Zoran Mrvaljević BLUR

Zoran Mrvaljević / Foto: Facebook/Zoran Mrvaljevic

Sudija za istrage beogradskog Višeg suda saslušao je i odredio ekstradicioni pritvor Novljaninu Zoranu Mrvaljeviću (43). On je saslušan, ali ne zbog dela zbog kojih ga potražuje Crna Gora.

Beogradski sud zatražio je od kolega iz Podgorice dokumentaciju kako bi odlučili o eventualnoj ekstradiciji, prenosi portal CdM.

Mrvaljević se potražuje po međunarodnoj poternici radi obezbeđivanja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv njega u Crnoj Gori zbog krivičnih dela stvaranje kriminalne organizacije, ubistvo putem podstrekavanja.

Mrvaljević je uhapšen na teritoriji Srbije. Nakon što je izdržao kaznu zatvora zbog krivičnog dela koje je počinio u Srbiji, Mrvaljević je uhapšen na osnovu međunarodne poternice koju su za njim raspisali crnogorski pravosudni organi.

Video: Užas u Vranjskoj Banji: Pronađena dva tela u lokvi krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA