≫ 

Muškarac (55) se utopio u jezeru kod Iriga: Ušao u vodu u zoru, prijatelji primetili da ga nema

Ujutru u zoru on je ušao u vodu, kako bi se osvežio i plivao, a posle izvesnog vremena prijatelji koji su bili sa njim primetili su da ga nema

  • 7
Mrtvo telo, leš, utopljenik, davljenik Foto-ilustracija: Shutterstock

Đ. N. (55) iz Iriga, radnik JP "Komunalac" udavio se u ponedeljak u ranim jutarnjim satima na veštačkom jezeru u Šatrincima kod Iriga.

Kako je došlo do utapanja nesrećnog čoveka, začuđeni su njegovi prijatelji koji kako kažu, da je Đ. N. bio dobar i iskusan plivač, te sumnjaju da je samo iz zdravstvenih razloga mogao da nastrada u jezerskim vodama, pišu "Novosti".

Kako nezvanično saznaju "Novosti", Đ. N. je sa još nekoliko prijatelja otišao u nedelju uveče na jezero, da bi se tamo družili a usput i pecali. Ujutru u zoru on je ušao u vodu, kako bi se osvežio i plivao, a posle izvesnog vremena prijatelji koji su bili sa njim primetili su da ga nema. U panici da mu se nije desilo ono najgore pozvali su policiju, a telo nesrećnog čoveka kako pluta odjednom se pojavilo na površini jezera.

- Doktorka je konstatovala da smrt nije nastala nasilno, zato telo nije poslato na obdukciju. Zbog situacije u kojoj se nalazimo zbog korona virusa, telo je ipak stavljeno u limeni sanduk koji je hermetički zatvoren a zatim u drveni. Tako da se sanduk neće više otvarati a smešten je u kapelu do sahrane.- kaže Franja Mulaj pogrebnik preduzeća ''Mulaj'' koji je učestvovao u akciji vađenja utopljenika iz jezera.

Za Đ. N. Irižani kažu da je bio dobar drug, čovek, koji se uvek našao ljudima kada su bili u nevolji. Pored toga što je radio kao radnik Komunalca, pisao je i poeziju, zato je često učestovao u turističkim manifestacijama na kojima je čitao stihove pesama. Đ. N. će biti sahranjen sutra (utorak) u 11 časova na istočnom groblju.

Video: Ronioci izvukli telo mladića iz Zlatarskog jezera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    3. avgust 2020 | 18:34

    Neka ti je laka zemlja Djuro

  • Mile

    3. avgust 2020 | 18:02

    Ovi matorci skaču u vodu posle pijančenja prošle noći i decenija pušenja. Misle da su momci i da mogu sve kao sa 20 što su mogli, ali organizam kaže drugačije.

  • Zlatka

    3. avgust 2020 | 18:27

    Maa,spasao se od daljeg mučenja.Tako ću i ja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA