≫ 

Ostoja branio tuđe dete, pa dobio pesnicu u glavu i pao: Umro je od povreda nakon pet dana

Ostoja je pao na leđa i tom prilikom zadobio teške povrede glave, a očevici su naveli da je oko pet minuta bio bez svesti i onda ustao, pa ponovo pao

  • 26
sovljak skola

Škola u Sovljaku Foto: D. G.

Policija u Bogatiću je uhapsila I.A. (19) iz Crne Bare zbog sumnje da je prošlog ponedeljka naneo teške telesne povrede Ostoji M. (46) iz Sovljaka, koji je u subotu preminuo u bolnici u Beogradu.

Izvor Telegrafa.rs otkriva da je I.A. pesnicom udario Ostoju M. u glavu nakon što ga je upozorio da jedno dete iz sela "ostavi na miru". Ostoja je pao na leđa i tom prilikom zadobio teške povrede glave, a očevici su naveli da je oko pet minuta bio bez svesti i onda ustao, pa ponovo pao.

Zbrinula ga je ekipa hitne pomoći  i transportovala u Šabac, odakle je iste noći, zbog težine povreda prebačen u Beograd.

Tragedija koja je uznemirila celo selo, a naročito oko 15 dece dece koja su sve posmatrala, dogodila se oko 22.40 u dvorištu osnovne škole. To je jedino i omiljeno mesto okupljanja dece i meštana ovog malog sela.

- Deca su vriskala, plakala i zapomagala, a najviše su strahovala da li je Ostoja preživeo. Njega su volela sva deca u selu jer se sa njima često družio, verovatno zato što živi sam i što nema svoje dece. U njegovom društvu deci je bilo zabavno jer ih je razveseljavao zabavnim pričama  - navodi majka devojčice koja je svedok nesrećnog događaja.

Istragom koju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu i obdukcijom  utvrdiće se uzrok smrti, a osumnjičeni I.A. je zadržan u pritvoru.

Video: UZNEMIRUJUĆE: Brutalne batine, šutiranje i kamenje dok je pokušavao da odbrani svoju radnju

(D.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ijaaaakkk

    3. avgust 2020 | 20:55

    Pazi , 19 godina , bitanga balava , jos nije naucio ni nosinu da obrise, a vec ubi coveka . Stoka , samo smrtna kazna !!!

  • Vlajko

    3. avgust 2020 | 20:47

    Dusanov zakonik.

  • Snezana Bogatic

    3. avgust 2020 | 22:29

    Huligan ubio čoveka koji je stao u zastitu deteta a " obdukcijom ce se utvrditi uzrok smrti ", kad ovo procitam muka me uhvati, pa dozovimo se pameti čovek je ubijen i uzrok smrti je ubistvo a da nije ubio ovog jsdnika mozda bi tako proslo to dete koje je napao. Ako za ovo ne dobije 40 god nase dudstvo treba ukinuti jer nicemu ne sluzi. Roditelji sve dece koja su bila prisutna ustanite jer je stitio vasu decu, dozvolite deci da svedoce kako bi nadilnik dobio 40 god koje je zasluzio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA