Goran poslao verenicu do auta, kad se vratila u hotel zatekla jeziv prizor: Detalji užasa u Leskovcu

Najnoviji detalji tragedije u hotelu u Leskovcu

  • 3
Samoubistvo, depresija, vešanje

Foto ilustracija: Pixabay

Goran S. (39) iz sela Negosavlje u opštini Medveđa, čije je telo pronađeno u tuš kabini jednog hotela u Leskovcu, navodno je poslao verenicu do automobila po stvari, a kada se ona vratila, zatekla je jeziv prizor. Njegovo telo pronađeno je u ponedeljak uveče, a pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo vešanjem.

Događaj je potvrdila leskovačka policija, a prema nezvaničnim informacijama, mladić je pronađen u tuš kabini hotelske sobe na periferiji grada, piše Kurir.

Nesrećni Goran S. je rodom iz sela Negosavlje u opštini Medveđa, ali se pre mnogo godina odselio u Beograd gde je živeo i radio. U rodni kraj je došao na odmor sa devojkom sa kojom je planirao venčanje.

Nezvanično se saznaje da ga je ona i pronašla u kupatilu hotela, ali su lekari Hitne pomoći, kada su stigli na lice mesta, mogli samo da konstatuju smrt. Nesrećni mladić je u rodnom selu proveo nekoliko dana, a na dan tragedije je sa svojim roditeljima i verenicom boravio u Leskovcu gde je buduća snajka od njegovih roditelja dobila na poklon zlatni nakit.

- Bili su veseli i ništa nije ukazivalo da bi Goran mogao da se odluči na to da sebi oduzme život. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd – pričaju meštani Negosavlja.

Bio je uspešan u poslu, ništa nije slutilo na tragediju 

 

Njihovi planovi da kada sledećeg puta dođu u Goranov radni kraj, u jednom od restorana u Medveđi, zvanično proslave veridbu okončani su odlukom nesrećnog mladića da sebi oduzme život. Motivi za tragičnu odluku nisu poznati niti u Goranovom rodnom kraju mogu da ih naslute.

Opisuju ga kao vrednog, poštenog i veselog mladića i ističu da baš ništa nije ukazivalo na to da bi on uopšte mogao i da pomisli da sebi oduzme život.

- Imao je sve u životu. Bio je uspešan u poslu, a konačno je i odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa devojkom se lepo slagao i bili su skladan par. Šta se to desilo to niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio – pričaju u Goranovom selu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA