≫ 

Manijak iz Niša gurao telefon ženama ispod haljina pa slikao: Žrtve šokirane, saznale tek u policiji

On se kretao po tržnim centrima i parfimerijama, znajući da tamo može pronaći mlade žene i da iskoristi njihovu nepažnju

  • 3
Manijak, Niš, telefon, devojke Foto: Pixabay

Niška policija uhapsila je M.M. (43) iz ovog grada zbog polnog uznemiravanja jer je tokom jula meseca fotografisao žene tako što bi im podmetnuo telefon ispod suknji i haljina.

Kako saznajemo, on se kretao po tržnim centrima i parfimerijama znajući da tamo može pronaći mlade žene i da iskoristi njihovu nepažnju, neprimereno ih slikao.

- Birao je devojke i žene u kraćim suknjama i haljinama, čekao da se okrenu, a zatim bi im zavukao telefon ispod odeće. Nijedna od njih nije ga primetila, a otkriven je zahvaljujući radnici jedne parfimerije koja ga je uočila i pozvala policiju. Prodavačica ga je dobro opisala, pa je pregledom kamera video nadzora prepoznat među kupcima, a zahvaljujući intenzivnom operativnom radu policije, i identifikovan – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, žrtve manijaka saznale su da su slikane tek kada su došle u policiju.

- Žene su bile šokirane, nisu imale pojma da su bile meta manijaka. Za sada nije utvrđeno da je on te fotografije dalje distribuirao, pa je delo okarakterisano kao polno uznemiravanje. U njegovom telefonu su pronađene četiri fotografije ali se ne isključuje da je slikan i veći broj žena što će biti utvrđeno veštačenjem uređaja – objašnjavaju naši sagovornici.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA