≫ 

Nišlija pravio haos: Išamarao tinejdžera, pa potegao nož, ali je naišao na jačeg od sebe

Izgrednik je nožem posekao protivnika po ruci, ali je onda dobio udarce u glavu

  • 46
Napad u Nišu

Napad u Nišu / Foto: Telegraf

Dvadesetdvogodišnji Nišlija izazvao je večeras nesvakidašnji indicent u ulici Vojvode Tankosića i na kraju on završio u bolnici sa povredama glave. On je oko 20.15 sati iz čista mira napao dvojicu dečaka koji su ispred zgrade u kojoj žive igrali košarku, a zatim nastavio da divlja, i to sa nožem u ruci.

Uznemireni petnaestogodišnjaci koje smo večeras zatekli sa roditeljima u blizini mesta incidenta, kažu da je izgledalo da mladić nije sasvim pri sebi.

Napad u Nišu

Napad u Nišu / Foto: Telegraf

- Prišao nam je i mumlajući pitao nešto, pominjao je nekog Luku, tražio je nešto da mu kažemo ali ga skoro ništa nismo razumeli. Ja sam mu rekao da ne znam šta hoće... Na sve što je govorio, odgovarao sam sa „Ne“.

Izgleda da ga je to iznerviralo jer mi je prišao i udario mi šamar. Zatim je otišao dalje, a ja i moj drug smo krenuli polako za njim da vidimo kuda se uputio – priča tinejdžer.

Napad u Nišu BLUR

Foto: Telegraf

Tinejdžeri nisu bili ni svesni da mogu da stradaju sve dok se napadač nije okrenuo ka njima sa nožem u ruci.

- Jedan čovek koji je bio u vozilu sa ženom i detetom ga je primetio i shvatio da smo u opasnosti. Izašao je sa nekom palicom i suprotstavio mu se. Uspeo je da ga savlada ali ga je ovaj povredio nožem.

Stigao je i moj tata pa smo ga obojica držali dok nije došla policija. Nije hteo nikako da se smiri, i tatu je porezao nožem po ruci – opisuje incident mladi Nišlija.

Hitna pomoć je zbrinula i napadača i ljude koje je posekao nožem. U toku je dijagnostika koja će pokazati stepen njihovih povreda.

Policija je potvrdila da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, da se sve okolnosti ovog događaja utvrđuju te da policijski službenici obavljaju uviđaj.

Video: Policajka ubila muškarca posle svađe oko maske

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mad4red

    7. avgust 2020 | 07:08

    Grobari Nis bauljaju po ulicama jos im se vrti u glavi

  • Had88

    6. avgust 2020 | 22:50

    I tako strada dete od izbezumljenog narkomana.... Trebali su da ga tuku dok mu sva droga kroz usi ne izadje....

  • JO

    6. avgust 2020 | 22:48

    Porezao ga je po ruci !!! A povrede glave je zadobio zbog toga što su ga držali !!! Možda je nekome ispala ona palica na njegovu glavu !!! Nekoliko puta !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA