≫ 

Devojčica dobila udarac u glavu i ubod: Posledice napada čekićem i nožem u Novom Sadu zbog para

Maloletnica je hospitalizovana nakon što je na nju i još dve devojke uzrasta 15 i 16 godina čekić i nožem nasrnula, kako se sumnja, N. V.

  • 19
Devojčica napadnuta čekićem

Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojčica (17) koja je povređena sinoć u Novom Sadu, kada je na nju i još nekoliko maloletnica nasrnula, kako se sumnja, N. V. (17) čekićem i nožem, dobrog je opšteg stanja, rečeno je "Telegrafu" u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Maloletnica je hospitalizovana nakon što je, prema pisanju medija, na nju i još dve devojke uzrasta 15 i 16 godina čekićem i nožem nasrnula, kako se sumnja, N. V.

- Primljena je jedna devojčica 2002. godište, dobrog je opšteg stanja. Na kliničkoj opservaciji je - kaže za "Telegraf"  v.d. direktora Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine doc. dr Jelena Antić.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, sedamnaestogodišnjakinja je zadobila udarac u glavu i ima ubodnu ranu.

Podsetimo, kako je preneo "Pink", pet devojaka došlo do N.V. kako bi navodno od nje uzele 10.000 dinara, a taj novac je, navodno, ona ukrala iz kuće jedne od ovih devojaka koje su došle po novac, preneli su mediji.

Tom prilikom je došlo do fizičkog sukoba, i to u dvorištu kuće N.V. Ona je prema prvim rezultatima istrage čekićem udarila u glavu jednu devojku od 16 godina, pa je grupa devojaka pokušala da pobegne iz dvorišta, ali ih je N.V. sustigla i tu je nasrnula kuhinjskim nožem na dve devojke uzrasta 15 i 17 godina.

Obe su ubodene nožem, ali na svu sreću zadobile su lake telesne povrede i samo je sedamnaestogodišnjakinja zadržana u bolnici.

N.V. je uhapšena i sprovedena na saslušanje zbog krivičnog dela pokušaja teškog ubistva. Obavešten je i centar za socijalni rad.

Video: Stravično vršnjačko nasilje u Novom Pazaru

(M. Z. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    7. avgust 2020 | 11:55

    Deca su uzas,vidi se da su porodice u raspadanju

  • Srboljub

    7. avgust 2020 | 11:15

    To se obično dešava kada petero napadne jednu!

  • Beograd

    7. avgust 2020 | 11:57

    Moju ćerku (12god.) su juče u parkicu dečaci od 15 god. gadjali kamenjem jer im se nije svidelo kako se obukla. Kao da živimo u srednjem veku. Stvarno smo žalosna nacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA