Subotičanka (34) pokušala da opljačka dve zlatare, iz treće je odnela nakit, bežala, pa je "pala"

Policija je uhapsila osumnjičenu juče nakon što je iz jedne zlatare u centru Subotice, ukrala nakit i pokušala da pobegne

  • 7
Krađa lančića, lopov, razbojnik, zena, ulica, nakit, krađa Foto-ilustracija: Telegraf

Subotička policija uhapsila je u M. K. (34) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila tri krivična dela krađa u pokušaju.

Policija je uhapsila osumnjičenu juče nakon što je iz jedne zlatare u centru Subotice, ukrala nakit i pokušala da pobegne, saopšteno je iz PU Subotica.

Takođe, ona se sumnjiči da je juče u toku prepodneva pokušala iz još dve zlatare da ukrade nakit, ali su je u tome sprečili vlasnici radnji, nakon čega je pobegla.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    7. avgust 2020 | 13:24

    Banke, menjacnice, zlatare, to je sevap opljackati!

  • Kaca

    7. avgust 2020 | 13:29

    Sigurno nije krala nakit da bi se kitila. Naterala je nemastina. Ko zna za sta joj treba: za hranu , za lekove...

  • C.

    7. avgust 2020 | 13:49

    Samo da sam mladja i ja bih, bez grize savesti. Sav porodicni nakit ( 3 unce zlata, od cega i 25 dukata, kupljenih meni, kao miraz, za svadbu,1969.godine), otisao je bud zasto tim istim zlatarima, lihvarima, jer u godinama inflacije, sa svojom platom pravnika, nisam imala za lecenje, ni spomenik, ocu i muzu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA