Mladić (38) se ubio kod crkve u Barajevu: Ostavio poruku na novčanici, pa povukao obarač

Slučaj samoubistva N. R. preuzelo je tužilaštvo

  • 4
Dečak, tinejdžer, samoubistvo pištoljem N. R. nije ima pištolj i da ne zna odakle mu ni kada ga je nabavio / Foto-ilustracija: Profimedia

- Sina sam sahranio na njegov rođendan - kaže otac N.R. (38) koji je izvršio samoubistvo 30. jula u Barajevu nedaleko od crkve.

Otac kaže da ne zna zašto je njegov sin to uradio, ali da sigurno nema veze niti sa praznikom, Ognjenom Marijom, koja je bila tog dana, niti sa crkvom, piše Republika.

- Dan ranije otišao je kod bivše devojke u Barajevo, a šta se tamo desilo ne znam. Imao je dobar posao, nije nam se žalio da ima bilo kakav problem. I da je imao, rešili bismo. Ovo nikako nije rešenje - priča očajni otac i dodaje da bi želeo da sazna istinu.

On dodaje da N. R. nije ima pištolj i da ne zna odakle mu ni kada ga je nabavio.

- Navodno, taj pištolj je s Kosova, ali ne znam odakle mu i ko mu ga je dao ili prodao. Kad su ga našli, našli su pištolj, ali i novčanicu od 10 dinara na kojoj je napisao "Oprostite" i moj broj telefona - kaže potreseni otac boreći se sa suzama.

Kaže da je posle sinovljeve smrti u njegovom kompjuteru video da je pokušao da refinansira kredit kod banke, ali da ne zna da li je uspeo i koliko je novca imao. Slučaj samoubistva N. R. preuzelo je tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. avgust 2020 | 19:25

    Kako kaze narod DUG -,CRNI DRUG!,ko zna kakva je muka momka nateralo na to ,ocigledno da oba problema nije resio,emotivno i finasijski problem,mozda se trebo nekome poveriti mozda bi nasao izlaz iz mraka ,mozda je trebao da se roditeljima poveri,mozda bi mu oni mogli pomoci ako je u pitanju kredit

  • Branka

    7. avgust 2020 | 21:42

    Ko zna sta je u pitanju kad je digao ruku na sebe. Jadan mladi. Nek je bog u pomoc njegovim roditeljima

  • SG

    7. avgust 2020 | 19:17

    Izgleda da je otac mnogo znao o sinu ili baš ništa,ispričao lepu ali ne i manje lepu stranu priče,njegovo je pravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA