Dvojica muškaraca koji su pali sa 20 kg marihuane, branili se bez reči u tužilaštvu

Pretresom kuće u kojoj neprijavljeno borave N. K. (40) i B. S. (43) policija je pronašla 20 paketa marihuane ukupne težine oko 20 kilograma

  • 2
Zaplena marihuane i heroina Foto: MUP Srbije

K. N. i S. B. koji su uhapšeni u velikoj akciji policije, branili su se ćutanjem danas u Višem javnom tužilaštvu.

Danas je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu obavljeno saslušanje dva lica K.N. i S.B. koji se terete za prodaju 20 kg opojne droge marihuana. Opojna droga je pronađena u kuci u Beogradu koju su osumnjičeni koristili, saopšteno je iz VJT.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom saslušanja, osumnjičeni su iskoristili svoje zakonsko pravo i branili su se ćutanjem, a  u ovom trenutku sudija za prethodni postupak odlučuje o predlogu tužilaštva  da se prema osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo imajući u vidu izuzetno veliku količinu droge i činjenicu da se prodajom droge stiče velika materijalna korist.

Navedena lica zadržana su pre dva dana po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa IV UKP odeljenjem.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u nekoliko odvojenih akcija, zaplenili su oko 20 kilograma marihuane, više od 320 grama heroina i uhapsili sedam osoba.

Pretresom kuće u kojoj neprijavljeno borave N. K. (40) i B. S. (43) policija je pronašla 20 paketa marihuane ukupne težine oko 20 kilograma.

U drugoj akciji, policijski službenici su ispod ulaznih stepeništa u zgradu, pronašli paketiće sa oko 70,5 grama heroina i elektronsku vagicu za koje se sumnja da pripadaju osumnjičenom N. M. (25).

Policija je pretresom stana Z. B. (39) pronašla četiri paketa sa oko 200 grama heroina i elektronsku vagicu.

Takođe, prilikom pretresa kuće M. N. (26) u kojoj je zatečen i S. M. (39), pronađeno je nekoliko paketića sa oko 50 grama heroina, elektronska vagica i nekoliko komada municije, dok je u stanu gde boravi J. V. (40) pronađen takozvani „kratež“.

Video: Palo 7 osoba, zaplenjeno 20 kg droge, pronađen i kratež: Akcije u kućama dilera u Beogradu

(M. Brkić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    8. avgust 2020 | 15:21

    Samo mi nije jasno zasto inicijali za ove monstrume, objavljuju imena dece koja su pretrpila nasilje a ovoj stoci inicijali! Ne inicijali nego puno ime i prezime sa slikom i adresom stanovanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA