≫ 

Detalji tuče staraca u Gadžinom Hanu: Miodrag potegao motku, Gradimir mu je oteo i razbio glavu

Do brutalnog obračuna došlo je juče oko 13.30 sati u ovom selu kada su se njih dvojica slučajno srela, posvađala a zatim i potukla

  • 3
Pesnica, tuča staraca, stariji čovek Foto-ilustracija: Shutterstock

Gradimir T. (63) iz sela Gornji Barbeš u opštini Gadžin Han uhapšen je zbog pokušaja ubistva svog komšije Miodraga N. (78), jer mu je motkom razbio glavu i polomio ruku.

Kako saznajemo, do brutalnog obračuna došlo je juče oko 13.30 sati u ovom selu kada su se njih dvojica slučajno srela, posvađala a zatim i potukla.

- Gradimir se nakon posete svom kumu S. T. vraćao kući ali mu je usput pozlilo pa se uhvatio za plugove koji su se nalazili na putu a čiji je vlasnik Miodrag. To je bio povod sukoba, jer je Miodrag počeo da psuje Gradimira te da mu u pogrdnom kontekstu pominje i roditelje. Gradimira je to jako pogodilo, pa mu je rekao da mu ne dira oca i majku. Međutim, Miodraga je to još više razjarilo, dohvatio je motku i Gradimira dva puta udario u glavu. Na njegovu nesreću, motka mu je ispala, što je Gradimir iskoristio i njome je uzvratio Miodragu udarajući ga više puta po glavi sve dok nije pao - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Gradimir se vratio kod svog kuma i zatražio da ga odvede kod lekara jer je imao povrede po glavi. Međutim, kada su krenuli ka zdravstvenoj ustanovi, naišli su na Miodraga koji je ležao na putu. Kum je pozvao Hitnu pomoć pa su obojica prevezena u Klinički centar u Nišu gde je ustanovljeno da je Gradimir zadobio lakše povrede ali da je njegov protivnik životno ugrožen - navode naši izvori.

Više javno tužilaštvo je ovaj događaj okvalifikovalo kao pokušaj ubistva pa je Miodrag uhapšen. Nakon zadržavanja od 48 sati, biće priveden na saslušanje tužiocu.

Video: Krv prštala na sve strane u avionu zbog dvojice putnika koji nisu želeli da nose masku tokom leta

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA