Bahati vozač na Lebanskom putu autom nasrnuo na pešake, zamalo udario drugi auto, pa bežao policiji

Svedoci kažu da je nastala prava filmska potera za vozačem

  • 1
Bahata vožnja u kabrioletu, nasrće na pešake i beži policiji Printskrin: Jugmedia.rs

Na takozvanom Lebanskom putu u subotu se odigrala prava filmska potera za vozačem automobila koji je najpre nasilno vozio ovom regionalnom saobraćajnicom iz pravca Lebana prema Leskovcu, zatim vozilom nasrtao na pešake, te na kraju bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi, piše Jugmedia.

U lebanskoj policiji su za juGmediu potvrdili incident i kratko kazali da je vozač procesuiran i da se „protiv njega preduzimaju sve zakonom predviđene mere“.

Vozač “golf-kabrioleta” privukao je pažnju i drugim učesnicima u saobraćaju koji su snimili baš trenutak njegovog bega od saobraćajnih policajaca. Sve se odigralo u selu Bošnjace.

Na snimku koji je poslat redakciji Jugmede se najpre vidi da vozač automobila najpre nasrće vozilom na pešake, zatim zamalo udara drugo vozilo u nameri da ga pretekne, a onda i beži policajcima koji mu izdaju naredbu da stane. Na kraju snimka se vidi kako saobraćajci trče ka svom vozilu.

Po rečima očevidaca, tada je nastala prava jurnjava i filmska potera za “golfom”, njegovim vozačem i još tri osobe koje su bile sa njim u kolima. Oni dodaju da je vozač golfa prilikom bega umalo pregazio još nekoliko pešaka kroz ovo naseljeno mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    10. avgust 2020 | 08:48

    Да је ово нормално друштво тај возач би сад био на реанимацији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA