≫ 

Nišlija koji je divljao sa nožem i napao dečake, pretučen u istom komšiluku: Ponavljao je jedno ime

Tada su pronađene i palice koje su upotrebili da pretuku mladiće

  • 12
Napad u Nišu BLUR Foto: Telegraf

Uroševljanin A.A. (22) koji je 6. avgusta u Nišu nožem povredio dvojicu ljudi, a prethodno se sukobio sa petnaestogodišnjacima, i sam je bio žrtva brutalnog napada i to nedaleko od mesta gde je izazvao incident. Njega su 15. maja ove godine napale Nišlije L.V. (21) i P.S. (20) i izudarali drvenim palicama nanevši mu teške telesne povrede u vidu kontuzije mozga.

Tom prilikom istovetne povrede zadobio je i njegov prijatelj J.Ć. (20). Batinaška dvojka postavila je sačekušu žrtvama u ulici Maksima Gorkog ispred zgrade broj 1, a zatim ih izudarali po glavi. Policija i Žandarmerija ubrzo ih je pronašla na krovu obližnje stambene zgrade gde su se sakrili.

Policijska uprava je saopštila da se obojici na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda, te da su pronađene palice koje su upotrebili da pretuku mladiće. Kako saznajemo, jedna motka je pronađena ispod vozila a ostale u kontejneru. Takođe, u blizini mesta obračuna pronađen je i jedan nož.

Iz tog razloga se ne isključuje mogućnost da je A.A. tražio osobe koje su ga tada pretukle, ali i da je bio u stanju pomućene svesti, o čemu su svedočile žrtve napada.

Naime, A.A. je u četvrtak oko 20.15 sati u ulici Vojvode Tankosića iz čista mira napao dvojicu dečaka koji su ispred zgrade u kojoj žive igrali košarku, a zatim nastavio da divlja i to sa nožem u ruci.

Uznemireni petnaestogodišnjaci kazali su da je izgledalo da mladić nije sasvim pri sebi.

- Prišao nam je i mumlajući pitao nešto, pominjao je nekog Luku, tražio je nešto da mu kažemo ali ga skoro ništa nismo razumeli. Ja sam mu rekao da ne znam šta hoće... Na sve što je govorio, odgovarao sam sa „Ne“. Izgleda da ga je to iznerviralo jer mi je prišao i udario mi šamar. Zatim je otišao dalje, a ja i moj drug smo krenuli polako za njim da vidimo kuda se uputio – priča tinejdžer.

Deca nisu bila ni svesna da mogu da stradaju sve dok se napadač nije okrenuo ka njima sa nožem u ruci.

- Jedan čovek koji je bio u vozilu sa ženom i detetom ga je primetio i shvatio da smo u opasnosti. Izašao je sa nekom palicom i suprotstavio mu se. Uspeo je da ga savlada ali ga je ovaj povredio nožem. Stigao je i moj tata pa smo ga obojica držali dok nije došla policija. Nije hteo nikako da se smiri, i tatu je porezao nožem po ruci – opisuje incident mladi Nišlija.

Protiv A.A. je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Video: Pijani mladići se tukli u Čačku tokom policijskog časa

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    10. avgust 2020 | 12:48

    Ako je ovo njegovo stanje posledica udaraca palicama kako ova dvojica šetaju na slobodi?

  • Cobi

    10. avgust 2020 | 16:24

    Petnaestgodišnjak dobije šamar, a onda ga prati, kad je došao njegov otac zajedno ga drže do dolaska policije, fin neki petnaestgodišnjak, nejak, slabašan....

  • Tihi

    10. avgust 2020 | 12:51

    A zašto su ga pustili kada je poseko par ljudi, ne razumem. E zemljo Srbijo da li ovde ima imalo zdrave pameti u institucijama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA