Vlasnik restorana u kom se Teodora veselila pre nesreće: "Šurak joj je zavezao kaiš da zaustavi krv"

Nesrećna devojka krenula ka svom autu, parkiranom sa druge strane ulice

  • 3
Saobracajna nesreca, saobracajka, mesto nesrece, uvidjaj, mrtav covek, forenzika

Foto: Shutterstock

Tri dana posle teške saobraćajne nesreće kod "Avala filma" na Košutnjaku, Beograđanka Teodora R. (19) i dalje se nalazi na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra.

Vozač F. I. (20) koji je u subotu oko 23 sati naleteo na devojku u Ulici Kneza Višeslava 88 juče je uhapšen, a kako ističe Goran Radivojević vlasnik restorana u kom je kobne večeri Teodora izašla sa društvom, samo odjednom se začuo prasak i snažan udar, a sve se odigralo u deliću sekunde.

- Pošto kafana radi do 23 sata, Teodora je deset minuta ranije krenula kući, jer je skoro položila i ima probnu vozačku dozvolu - priča Radivojević za Novosti i dodaje:

- Moja supruga je zakazala rezervaciju, a za stolom je bio njen dečko i još četvoro, petoro drugara. Ona je prelazila pešački prelaz kod 'Avala filma' jer joj je automobil bio parkiran prekoputa ulice.

Iako je bila u žutoj i lako uočljivoj haljini, odjednom se začuo snažan udar. Odmah je stala muzika u restoranu, a šurak je prvi dotrčao do nesrećne devojke i ugledao stravičan prizor, stopalo joj je bilo potpuno unakaženo. Meso je bilo otpalo, a videle su se i kosti.

U totalnom haosu on je uzeo od Teodorinog dečka kaiš i zavezao ga devojci oko noge kako bi zaustavio krvarenje i kako bi ona ostala u svesnom stanju do dolaska vozila Hitne pomoći.

Odjednom je nastala panika, društvo nesrećne devojke bilo je u totalnom šoku - kaže vlasnik restorana.

- Šurak je vikao i tražio od gostiju da neko odmah pozove policiju i sanitetsko vozilo, a njihova brza reakcija verovatno je spasila devojku.

Žena je stalno u kontaktu sa drugovima kako bi pratila njeno zdravstveno stanje. Molimo se da devojka na kraju bude dobro i izađe što pre iz bolnice - zaključio je Radivojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patrik

    11. avgust 2020 | 19:51

    Ma dajte vise sa tim pričama samo dečko dečko ma daj više bre svaka devojka se šetka sa dečkom pa posle joj djavo kriv

  • eNL

    11. avgust 2020 | 23:08

    ako može pišite šta je bilo dalje sa tom devojkom, jako me zanima a mislim i mnoge druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA