≫ 

Čudan udes kod Kraljeva: Išli su jedan drugome u susret, pa se sudarili, jedan auto završio u jarku

Povređena su oba vozača

  • 0
Policija, Svetla, Rotacija

Foto: PIxabay.com

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u sinoć oko 21.30 u selu Drakčići, na takozvanom starom putu Kraljevo - Čačak, povređene su dve osobe.

Udes se dogodio kada su se iz neutvrđenih razloga i pod čudnim okolnostima, krećući se jedan drugom u susret, sudarili "fijat punto" i "tojota" kraljevačkih registracija, navode "Večernje novosti".

Od siline udarca "punto“ je završio u jarku kraj puta, a oba vozača zadobili su povrede koje, srećom, nisu opasne po život.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u potpunom prekidu, pa su se vozila preusmeravala na alternativne putne pravce.

Gotovo na istom mestu su se prošle srede sudarili kombi "mercedes"i "zastava“. Ni tada niko nije ozbiljnije povređen, ali ova dva udesa za samo nekoliko dana opominju vozače da budu oprezni i poštuju ograničenje brzine i saobraćajnu signalizaciju.

Video: Teška saobraćajka na Ibarskoj magistrali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA