≫ 

Snimci zaplene droge u Beogradu: Policija im našla heroin u paketima, marihuanu u kesama i teglama

Određeno im je zadržavanje do 48 časova

  • 12

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su M. M. (25) i N. I. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pregledom osumnjičenog M. M. pronašla manju količinu heroina spakovanu u 20 paketića, dok je pretresom stana na Voždovcu u kome on neprijavljeno boravi u kesi nađen paket sa oko 143 grama ove opojne droge.

U drugoj akciji, policija je pregledom stana u Novom Beogradu u kome neprijavljeno boravi osumnjičeni N. I. zaplenila oko 800 grama marihuane spakovane u pet tegli, dok je u automobilu „folksvagen“ kojim je on upravljao, u dve kese pronađeno oko 60 grama ove opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor

    12. avgust 2020 | 12:31

    Kada ce ljudi shvatiti da marihuana nije droga i to je nesto sta zemlja daje. Sve sta ne izlazi iz laboratorije nije droga nego biljka. Inace sam veliki protivnik hemije i droga. A marihuana je samo jedna lekovita biljka koja preti unistenju farmaceutske industrije/mafije...

  • Zorana

    12. avgust 2020 | 12:48

    Marihuana nije droga..Biljka data od Boga ne moze biti zlo! Ja je redovno koristim...

  • 🥱

    12. avgust 2020 | 12:29

    Padaju dileri ne samo kiša

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA