≫ 

Suprug Milice (20) koja se obesila neutešan: Bebo, zašto baš ja da vidim kako si sebi oduzela život

- Svaki minut mislim o tebi, suze mi same idu. Ne mogu ni da zamislim da te nema, teško ću bez tebe, ne mogu stvarno da izdržim sve ovo - kaže Jovan

  • 47
Milica Jakovljević, Jovan Jakovljević Foto: Facebook

Jovan Jakovljević, suprug Milice (20) čije je telo pronađeno nadomak porodične kuće u selu Osipaonica kraj Smedereva, ne može da se pomiri sa njenom smrću. On joj skoro svakodnevno na Fejsbuku posvećuje tužne pesme, ali i statuse. U prvom koji je objavio nakon što je telo pronađeno kaže da će teško bez nje izdržati.

Milica se obesila o stablo oraha u ekonomskom delu dvorišta.

- Bebo moja, počivaj u miru, nikada te neću zaboraviti, svaki minut mislim o tebi, suze mi same idu. Ne mogu ni da zamislim da te nema, teško ću bez tebe, ne mogu stvarno da izdržim sve ovo, samo kad bi znala koliko dana sam te tražio, koliko noći neprespavanih, koliko dana ne mogu da jedem. I zašto baš ja da vidim na koji način si sebi oduzela život, volim te bebo mnogo i uvek ćeš biti u mom srcu. Anđeli neka te čuvaju, bebo moja - napisao je Jovan.

Jovan je potom svojoj supruzi posvetio i stihove: "Slike naše gledam, kako lepo bilo je. Ne mogu noću da zaspim, stalno mislim na tebe".

Iako su ovu mladu ženu tražili po celom gradu, pa i šire, njeno telo nađeno je nadomak porodične kuće, na imanju Jakovljevića, pišu "Večernje novosti".

Inače, kako je ranije rekao njen suprug Jovan, ona je uoči nestanka bila sa njihovim trogodišnjim sinom kod kuće.

- Radio sam treću smenu, a ona je uveče legla da spava sa našim detetom. Kada su se moji roditelji ujutru probudili, nije je bilo u krevetu. Od tada je tražimo, ali od nje ni traga ni glasa, tvrdio je suprug Jovan za "Novosti".

Milica je svom suprugu jutro kada je nestala, u 4.58 poslala poruku na Fejsbuku samo sa dve reči - "Zbogom bebi". I više joj nije bilo traga.

Nesrećna žena je i ranije pokušala da se ubije, skokom sa nadvožnjaka preko auto-puta, kada je bila samo lakše povređena.

Video: Tragedija na Dunavskom keju - Muškarac skočio sa vrha stare Toplane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    12. avgust 2020 | 15:32

    E bitno je da objavljuje na Facebooku. To je obavezno jer ako to ne radi onda nije tužan.

  • Dada

    12. avgust 2020 | 13:58

    Čuj molim te poruke od muža “Bebo ne mogu da jedem ...., pa kako cu sam ... “, meni govori o njegivoj sebicnosti i stavljanju sebe u prvi plan.... Ne razumijem ovo dijeljenje osjećanja po fb.Šta on traži samilost - sažaljenje???😡😡😡

  • marakuja

    12. avgust 2020 | 14:35

    Ona je jos uvek bila dete a vec je imala trogodisnje dete! To je teret koji malo ko u tim godinama moze da podnese. I mnoge starije zene kad dobiju dete padnu u depresiju a kamoli osoba koja je do juce bila u pubertetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA