Nesreća u Sremskoj Mitrovici: Taksi pokosio tri pešaka, teško povređeno dete (4) i devojka (21)

Nesreća se dogodila oko 14 sati u kružnom toku ulica Konstantina Velikog i Stari šor

  • 39
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto: Shutterstock

Taksi automobil koji je vozio Saša K. star 48 godina oborio je tri pešaka danas u Sremskoj Mitrovici.

Nesreća se dogodila oko 14 sati u kružnom toku ulica Konstantina Velikog i Stari šor, prenosi Pink.

Nataša N, stara 21 godinu i četvorogodišnja M. N, teško su povređene, a 17-godišnja M. N. je lakše povređena.

Vozač automobila Saša K. je uhapšen i određeno je zadržavanje po nalogu tužioca zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pokojni Lale

    12. avgust 2020 | 20:43

    Ja sam taxista u Beogradu. U vozilu imam 2 kamerice. Jedna snima napred 170 stepeni i jedna snima nazad 170 stepeni. Devojka na semaforu ispred mene umesto u prvu ubacila u rikverc i po gasu. Razvalila mi branik, oba fara, haubu, hladnjak za vodu i hladnjak za klimu, gredu. Šteta 2000 €. Dok je stigla Policija neko joj preko telefona savetovao da kaže da sam se ja zakucao u nju !!! Šta bi bilo da nisam imao snimak? Eto kakvi su vozači taksisti !!!

  • 534

    12. avgust 2020 | 18:58

    Ja sam 13. Aprila 1991 godine izuo iz cipela jednog momka na sred pešačkog prelaza. Dok smo čekali hitnu pomoć jer mu je bila slomljena noga mnogobrojni posmatrači koji su se okupili su komentarisali: majmun udario dete na pešačkom ! Meni je bilo zeleno a momku crveno. Potrčao iz mase pešaka koji su čekali zeleno na drugu stranu da stigne autobus. Nije ga stigao. Nešto može da deluje da jeste a da uopšte ne bude onako kako na prvu izgleda. Ne sudite o nečemu što niste videli. A da. Momak je dobro i izvinuo mi se kada sam ga posetio kući.

  • Dare

    12. avgust 2020 | 20:52

    Pesak na pesackom moze preci kolovoz pod uslovom da se uveri da to moze bezbedno da ucini, a ne da na pesackim prelazima istrcavaju na metar ispred vozila gde vozaci ne mogu ni da reaguju. Policija bi trebala da obrati paznju na ponasanje pesaka i da iste sankcionise novcanim kaznama kako bi se doveli u red da znaju kako i sta i da pesacki regulisan semaforom nije isto kao i obican pesacki ili neka Drzava na svakom pesackom postavi semafore, drugog resenja nema. Ne opravdavam taksistu ni jednog momenta i to sto je uradio je za svaku osudu ali govorim o istrcavanju pesaka na metar dva udaljenosti od vozila koje se krece ka njima na pesackim prelazima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA