≫ 

Sahranjena beba koja je preminula posle mesec i po dana borbe: Otac ju je tukao do smrti zbog plača

Dečak je sahranjen u belom kovčegu

  • 8
Beli sanduk, kovčeg Foto: Shutterstock

Tromesečna beba N. T, koja je preminula od posledica povreda koje joj je naneo otac Mihajlo T, sahranjena je danas na Vršačkom groblju. Dečak je sahranjen u belom kovčegu, a na večni počinak ispratili su ga članovi najužeg kruga porodice, piše Blic.

Opela i popa nije bilo, najverovatnije, jer dečak, koji je posle očevih udaraca u bolnici završio sa svega mesec i po dana, nije bio kršten.

Baba i tetka dečaka tokom cele sahrane smirivale su majku bebe čiji su jecaji odzvanjali lokalnim grobljem.

Mihajlo T. (29), otac monstrum iz Vršca, koji je svoju bebu navodno zbog plača tresao i lupao joj šamare dok nije zadobila ozbiljno oštećenje mozga, nakon čega je preminula u bolnici, nakon batina navodno je istrčao na ulicu i vikao: "Beba ne može da diše, zovite Hitnu pomoć!".

Mihajlo T. se sam prijavio policiji, a nakon saslušanja priznao je zločin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    13. avgust 2020 | 17:26

    I sta ce biti sada, sedeti skrstenih ruku i cekati sledeci slucaj nasilja. Pitate a sta treba da uradimo, pa da ovog monstrouma spakujemo u isti takav kovceg ali druge boje, a da, velicina kovcega da bude ista.

  • Ceca

    13. avgust 2020 | 18:04

    POD HITNO MENJATI CRKVENI ZAKON.NE MOGU DA SHVATIM DA CRKVA OSTANE GLUVONEMA. ZAR JEDAN MALI NEDUŽNI ŽIVOT MOŽE DA ODE MEĐU ANĐELE BEZ OPELA. BRUKA I SRAMOTA ZA SPC 😭🥺😩

  • Mlj1228

    13. avgust 2020 | 19:18

    Rekoste "otac"???!!!... Normalan otac ne ubija svoje čedo! Ovog demona treba uništiti na isti način kao što je on ubio svoju bebu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA