≫ 

Uhapšena Jagodinka zbog sumnje da je dilovala drogu, muškarac u njenom stanu udario policajca

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 4
Hapšenje, uhapšen, policija, lisice

Foto ilustracija: Shutterstock

Policija u Jagodini uhapsila je u Jagodini M. D. (34) iz tog grada zbog sumnje da je izvršila krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz PU Jagodina.

Policija je kod osumnjičene pronašla kesicu sa 10,3 grama praha za koji se sumnja da je kokain, kesicu sa materijom za koju se sumnja da je spid, kao i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

Prilikom pretresa njenog stana pronađeno je pet grama materije za koju se sumnja da je droga, digitalna vagica, pištolj i okvir sa sedam metaka. U stanu M. D. zatečen je 42-godišnji muškarac koji se sumnjiči da je tom prilikom udario policijskog službenika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Osumnjičenoj M. D. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA