≫ 

Milorada ubila dvojica dužnika? Napili ga, tražili da kaže gde krije novac, pa ga zadavili pertlom

Žrtvu je u četvrtak ujutro pronašao njen prijatelj i kolega

  • 27
Milorad Radenković, Milorad R. Foto: Facebook/M.R.

Keramičar Milorad R. (48) ubijen je u četvrtak pred zoru u svom stanu u beogradskom naselju Bele vode tako što su ga, kako se sumnja, dvojica njegovih dužnika pretukla i zadavila pertlom.

Kobne noći, on je sedeo i pio sa njima, ali su ga, navodno, dužnici iznenada napali i naterali ga da kaže gde krije novac, a potom ga likvidirali.

Inspektori su poslali telefon ubijenog Milorada na veštačenje kako bi se utvrdilo sa kim je komunicirao kobnog dana. Takođe, preuzeli su i snimke nadzornih kamera sa okolnih objekata kako bi se utvrdilo ko je ulazio u Radenkovićevu zgradu i izlazio iz nje u vreme zločina.

U toku je identifikacija ubica

Izvor iz istrage kaže da su tokom uviđaja u Miloradovom stanu nađeni tragovi dvojice napadača i u toku je njihova identifikacija.

- Milorad R. je pozajmio izvesnu svotu novca dvojici osumnjičenih. Njih dvojica su se, po svemu sudeći, dogovorili sa Miloradom da se u sredu uveče nađu u njegovom stanu na Belim vodama, navodno, kako bi ispregovarali termin vraćanja duga. Nekoliko sati su sedeli za stolom i pili su alkohol. Kad je Milorad već bio pripit, ova dvojica su ga zaskočila - objašnjava neimenovani sagovornik Informera.

Prema njegovim rečima, jedan napadač je Miloradu stavio nož pod grlo i naterao ga da kaže gde krije novac u stanu.

U stanu tragovi borbe

- U stanu su nađeni tragovi borbe, što znači da je Milorad R. pokušao da pruži otpor, ali bezuspešno. Dužnici su ga pretukli i najverovatnije su ga naterali da kaže gde krije pare, pošto u stanu tokom uviđaja nije pronađeno ništa od novca. Na kraju ga je jedan od njih zadavio pertlom i pobegli su - kazao je naš izvor.

Milorada je mrtvog u četvrtak ujutro pronašao njegov prijatelj i kolega, s kojim je tog dana trebalo da obavi neke keramičarske radove. On je zatečen mrtav na stolici, presamićen preko stola.

Milorad je, inače došao iz Hrvatske i živeo sam na trećem spratu zgrade na Belim vodama. Ta zgrada je nova i još nije useljena, a istraga će utvrditi i da li je on bio vlasnik stana ili podstanar.

Komšije žrtve ispričale su da njegovi supruga i ćerka žive u Austriji. Rodom je sa Hrvatskog primorja, iz Dalmacije, gde ima kuću koju izdaje, a u Beogradu se bavio keramičarskim zanatom.

- Videlo se po njemu da je imao para, uvek je bio dobro obučen. Nije se družio sa komšijama, ali su ga često posećivali neki muškarci, verovatno poslom - kazao je komšija.

Ovako piše Informer, međutim, naš portal nije dobio zvaničnu potvrdu od nadležnih.

Video: Užas nad užasima: Nasmrt pretukli čoveka na Badnje veče zbog jedne novčanice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salko

    16. avgust 2020 | 13:50

    Srbijo uvodi smrtnu kaznu ovi neka strunu u zatvoru.

  • Dex

    16. avgust 2020 | 14:04

    Gde piše da je zelenaš ?

  • Čiča

    16. avgust 2020 | 13:37

    "Videlo se po njemu da je imao para,uvek je bio dobro obucen..."Samo se kod nas gleda "bogatstvo" kroz takve mizerne stvari,potpuno nebitne...Čovek je bogat onoliko koliko prijatelja ima (jednom davno je neko rek'o),a ovaj čovek ih je imao sigurno,a imao je i onih koji su zloupotrebili njegovu dobrotu!Pocivaj u miru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA