≫ 

Hapšenja u Boru: Dvojica ukrala 700 kg bakra iz livnice, pali i dileri

Ukupno uhapšena četvorica muškaraca

  • 2
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Foto ilustracija: Shutterstock

Policija je imala pune ruke posla u Boru. Uhapšena su dvojica mladića, koji su prodavali narkotike i još dvojica Borana, koji su krali bakar iz livnice.  

Uhapšeni su S. S. (18) i A. P. (18) obojica iz Bora, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenih pronašla i oduzela 425 grama amfetamina, 2,85 grama marihuane, jednu digitalnu vagicu i veću količinu novca, saopštio je MUP.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg tužilaštva u Zaječaru određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Ukradeno 757 kilograma bakra iz livnice

Danas su uhapšene i dve osobe osumnjičene za krađu 757 kilograma sekundarnog bakra iz pogona livnice. Uhapšeni su F. K. (34) i Š. Z. (35) obojica iz Bora, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Osumnjičeni se terete da su prethodnih dana ušli u krug kompanije „Ziđin Cooper Bor" i iz magacina pogona livnice ukrali oko 757 kilograma sekundarnog bakra vrednosti oko 3.000 dolara, navodi se u saopštenju MUP-a.

Po nalogu nadležnog tužilaštva osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu.

Video: Palo 7 osoba, zaplenjeno 20 kg droge, pronađen i kratež: Akcije u kućama dilera u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bor

    22. avgust 2020 | 18:06

    Stvarno teška krađa ,skoro 800 kila a kako ih otkriše,uradili manje sposobni ispod proseka Srpskih lopova.

  • Jeja

    23. avgust 2020 | 02:23

    To ste brzo nasli,a 57 prozora, vrata i metalni krov trazite vec vise od 5 godina... receno je pa kradu i slova sa groblja....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA