≫ 

Detalj s terase zgrade u Lazarevcu koji može otkriti kako su pali mali Teo i majka

Odbija mogućnost da je njegova pokojna supruga Aleksandra pokušala da izvrši samoubistvo

  • 0
Lazarevac, nesreca, pad sa terase, zena, dete Foto: GEM Televizija

Moj i Aleksandrin sin Teodor je u veštačkoj komi, ugrožen je životno i dalje, ali lekari tvrde da njegovo stanje ide nabolje i ja želim da verujem u to da će se oporaviti i biti dobro. Znam da Aleksandra nije htela da usmrti sebe i naše dete, koje je volela više od života. Siguran sam da je, ono što je uradila, učinila samo da spase našeg Tea.

Ovako, za "Novosti", započinje svoju ispovest Nikola Tomić, čiji su supruga Aleksandra (29) i trogodišnji sin Teodor, prošlog petka, pali sa šestog sprata terase porodičnog stana u Karađorđevoj ulici, u centru Lazarevca.

Aleksandra je, nažalost, od zadobijenih povreda odmah preminula, dok je Teodor, sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar, gde je hitno operisan.

- Teo je sada na Dečjoj klinici - priča Nikola. - Zbog celokupnog stanja, korone i kako ne bi došlo do neke zaraze i komplikacija, još ga nisam video. Rečeno mi je da do daljeg to nije moguće i da ga obilazi samo lekarsko osoblje. Ipak, zovem svakog dana telefonom po nekoliko puta i raspitujem se.

O samoj nesreći Nikola kaže da ne zna gotovo ništa i da samo naslućuje pravu istinu i čeka zvanični izveštaj policije i tužilaštva.

- U četvrtak uveče uspavali smo Tea i do kasno smo pričali. Kad više nisam mogao da izdržim, otišao sam da spavam, jer sam bio preumoran od posla - objašnjava Nikola.

Jaka lupnjava na vratima od stana probudila ga je sutradan izjutra. Otvorio je vrata i ugledao nekoliko naoružanih policajaca, koji su tražili da im pokaže gde se nalazi terasa.

- Pokazao sam im i ne sluteći zašto me tako nešto pitaju i šta traže - kaže Nikola. - Onda su mi saopštili šta se desilo. Nisam mogao da verujem i u šoku, samo sam seo. Onda sam video da na stolu stoji šoljica sa ispijenom kafom, a da je u sudoperi tanjirić od hrane. Znao sam da je, verovatno Aleksandra ustala ranije, popila kafu i nahranila Tea.

Stolica uz ogradu

Istraga će otkriti i pokazati sve detalji tragedije. Policija je uzela izjavu od Nikole Tomića, kao i njegovih i Alekasandrinih rođaka, komšija, prijatelja, koji su svi isključivi u tvrdnji da se ona nije namerno bacila sa detetom sa sprata. Takođe, veštače se i svi tragovi i otisci na ogradi terase. Kako saznaju Novosti, prvo što je policiji "upalo" u oči, prilikom uviđaja, bila je stolica primaknuta tik uz ogradu terase, za koju se sumnja da se na nju popeo Teodor i tragovi vode koji vode od kupatila prema terasi. To navodi na pretpostavku, navodi portal, da je Aleksandra izašavši iz kupatila, videvši šta joj sin smera, tako mokra i naga, skočila da ga spreči.

Video: Beba pala sa terase, spasili je policija i dostavljač hrane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA