≫ 

Harali Beogradom, pa su "pali": Pretili pištoljem, otimali automobile, izazvali nesreću, odneli plen

Razbojnici su pod pretnjom pištolja uzeli automobil, 1.000e , 10.000din i lap top

  • 2
Osudjena, uhapsena zena, lisice Foto: Shutterstock

Policija u Beogradu uhapsila je M. G. (37), S. S. (40) i S A. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su juče izvršili krivična dela razbojništva, dok će protiv dvadesetčetvorogodišnje ženske osobe biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršila razbojništvo.

U Novom Beogradu je, kako se sumnja, M. G., uz pretnju pištoljem, od oštećenog oduzeo automobil „pežo 307“ i sa S. S. tim automobilom izazvao saobraćajnu nezgodu na auto-putu gde su ostavili vozilo i pobegli.

Osumnjičeni su zatim, uz pretnju pištoljem, od drugog oštećenog oduzeli automobil „fiat stilo“ i odvezli se do Vračara gde su, kako se sumnja, sa S.A. i dvadesetčetvorogodišnjom devojkom izvršili još jedno razbojništvo. Oni se terete da su u stanu od vlasnika, pretnjom pištoljem, oduzeli 1.000 evra, 10.000 dinara i laptop.

M. G., S. S., i S. A. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRAVO POLICIJO

    10. septembar 2020 | 14:51

    Oteto,prokleto razbojnici. I bice vam tako,za hleb necete imati,i niko da vam neda. Bravo za nasu savesnu,brzo reagujucu,vrednu Policiju.

  • DARKO 100%

    10. septembar 2020 | 14:55

    Svi problemi su resivi , samo zavisi ko ih resava i na koji nacin,sve se moze dovesti u red,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA