≫ 

Starac odveo dečaka (8) u šumu, pa ga naterao da ga oralno zadovoljava: Sude mu za obljubu deteta

Sve su videle dve žene koje su naišle na užasan prizor, i koje su i pozvale policiju i prijavile šta su videle

  • 2
Zlostavljanje deteta, silovanje, dečak

Foto-ilustracija: Shutterstock

Više  javno tužilaštvo u Novom Sadu je posle završene istrage podiglo optužnicu protiv vremešnog M. J. (82) iz tog grada, zbog sumnje da je obljubio osmogodišnjeg dečaka iz Novog Sada. Njemu je, kako nam je rečeno u novosadskom Višem sudu pritvor produžen do 17. oktobra, pišu Novosti.

M. J. je uhapšen 7. maja pod sumnjom da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se toga dana sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta. Mališan je sam otišao od kuće i pešice se uputio prema Dunavu, da bi tamo bio sam i igrao se.

Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J. je, kako se sumnja, mališana odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, kako se sumnja, osmogodišnjak oralno zadovoljavao.

Šetajući tuda, dve žene su naišle na užasan prizor, koji ih je šokirao i uznemirio, a posle nekoliko trenutaka kada su se malo pribrale, pozvale su policiju i prijavile šta su videle.

Vremešni M. J. je, kako saznajemo, na brzinu navukao pantalone i mirno odatle odšetao prema naselju Liman, a žene koje su videle uznemirujuće scene, tu su sačekale policiju i rekle kuda je osumnjičeni starac otišao.

Na osnovu opisa, on je brzo pronađen i stavljene su mu lisice na ruke, a prilikom hapšenja se nije opirao niti je pitao zbog čega ga odvode.

Dečak je pronađen sakriven u žbunju, nedaleko od mesta gde se dogodio gnusni čin.

Kako saznajemo, M. J. je na saslušanju uglavnom ćutao i nije odgovarao na pitanja, a u jednom trenutku je, navodno, samo kratko rekao nešto u smislu "da bi bilo najbolje da je sada mrtav".

Video: Traži se manijak koji je pokušao da siluje šestogodišnju devojčicu: Ovo je snimak napada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajci

    18. septembar 2020 | 12:23

    Ovog monstruma na dozivotnu robiju, a na zalosr, decak ce biti obelezen za citav tivot, ovakvim traumom.... Ostane covek bez komentara... uh... strasno!!! Mada bu dedi ja presudila, da je moje dete u pitanju... mislum da za ovakve monstrume, adekvatna kazna, ne postoji....

  • 👎

    19. septembar 2020 | 08:43

    Stoku poslati u neki rudnik da rinta dok ne crkne, kakav sud kakve gluposti. U jamu i vezati da dole da ne vidi više sunce dok je živo đubre matoro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA