≫ 

Užas u selu kod Požarevca: Muškarac osumnjičen da je obljubio devojku ometenu u razvoju

Za krivično delo nedozvoljene polne radnje zaprećena kazna je do tri godine zatvora

  • 2
Tužna žena, plač

Foto: Pixabay

Požarevačka policija uhapsila je Z.S.(57) iz Požarevca sa prebivalištem u selo Bare, zbog osnovane sumnje da je obljubio nemoćnu A.M.(32) iz Bara, opština Požarevac.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati i uz krivičnu prijavu: obljuba nemoćnog lica zaostalog u razvoju, za šta je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora, predat Višem tužilaštvu u Požarevcu na dalju nadležnost, piše Informer.

Prema rečima našeg izvora iz policije događaj se desio 06. avgusta u jutarnjim satima, ali se za njega saznalo prošle nedelje kada je porodica oštećene A.G. prijavila slučaj policiji, pošto im je ona prethodnih dana ispričala šta joj je dotični radio.

– Z.S. je iz Požarevca ali je izvesno vreme živeo u selu Bare i izdržavao se sitnim uslužnim radnjama koje je obavljao meštanima u selu. Dotičnog dana u kući oštećene farbao je ogradu i iskoristio je priliku kada su majka i baba oštećene bile odsutne da je namami u sobu pričajući da će da joj pokaže nešto što nikada nije videla u životu. 32-godišnja devojka, inače ometena u razvoju, čije je mentalno stanje na nivou devetogodišnjeg deteta prihvatila je predlog. U sobi je nasilnik napao nesretnu devojku nesvesne situacije - rekao je izvor Informera.

Na saslušanju pred tužiocem osumnjičeni je uz prisustvo branioca po službenoj dužnosti, negirao da je silovao devojku naglasivši da je devojku ometenu u razvoju samo pipkao.

- U sobi je skinuo pantalone i isto je učinio devojci. Onda je svojim polnim organom mahao devojci pred očima, pitajući da li je nekada videla tako mešto, na šta mu je devojka sva iznenađena odgovorila da nije.

Onda joj je svoj polni organ stavio u ruke i počeo da se trlja u nju. U jednom trenutku približio joj je organ ustima i pokušao da joj ga gurne u usta. Ali, devojka je izbegla taj pokušaj rekavši mu da joj je muka od toga i dalje nesvesna situacije jer se u svom životu sa takvom situacijom po prvi put susrela.

Napasnik je još neko vreme pipkao devojku, a onda se obukao i izašao napolje da farba ogradu, kao da ništa nije bilo-priča naš izvor šta je osumnjičeni rekao tužiocu na saslušanju.

Zbog njegove izjave urađen je detaljni ginekološki pregled devojke gde je utvrđeno da nije bilo nikakve penetracije, pošto devojka nije deflorisana i dalje je nevina, kao da nije bilo nikakvih tragova semene tečnosti po i u telu devojke.

I sama izjava data tužiocu oštećene devojke u potpunosti poklopila se sa izjavom osumnjičenog, tako da je protiv Z.S. pokrenuta istraga zbog nedozvoljenih polnih radnji, a ne protiv obljube nemoćnog lica, kao što je bila prvobitna kvalifikacija. Za krivično delo nedozvoljene polne radnje zaprećena kazna je do tri godine zatvora.

Nakon saslušanja pred istražnim tužiocem i prekvalifikacijom dela zašta se tereti osumnjičeni je pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PO

    18. septembar 2020 | 15:16

    Sigurno je i on ometen u razvoju,punoletni su pa samo da nije bilo prinude,ako jeste onda ćorka za dedu.

  • zac

    18. septembar 2020 | 20:14

    Nasi zakoni su losi ili se lose sprovode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA