≫ 

Teška nesreća kod Čoke: Poginuo vozač automobila pošto je prešao u suprotnu traku, udario u kamion

Kamionom je upravljao M. M. (57) iz Stanišića kod Sombora

  • 1
Saobracajna nesreca, BMW, sudar, kamion Ilustracija, Foto: Shutterstock

Vozač automobila F. Š. (64) iz Ostojićeva kod Čoke poginuo je u petak, oko 19.30, u saobraćajnoj nesreći koja se kasno popodne dogodila u tom mestu.

On je stradao kada je vozeći automobil, iz još nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu kolovoza i prednjim delom svog auta udario u teretno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog pravca, pišu Novosti. Kamionom je upravljao M. M. (57) iz Stanišića kod Sombora, koji, nezvanično se saznaje, nije napravio nijedan prekršaj koji bi doveo do nesreće.

Da bi se utvrdio tačan uzrok smrti vozača putničkog automobila F. Š, koji je život izgubio na licu mesta, njegovo telo poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad. To je naložio Opštinski javni tužilac iz Kikinde koji je obavio uviđaj na licu mesta.

Obdukcija će pomoći istrazi da dobije informacije o tome da li je preminuli vozač izgubio kontrolu nad vozilom zbog zdravstvenih problema ili je uzrok nesreće sasvim druge prirode.

Putnički automobil u kojem je poginuo vozač kretalo se iz centra Ostojićeva ka Čoki, a teretno vozilo dolazilo je iz suprotnog pravca.

Video: Bahatije ne može: Vozio automobil u suprotnom smeru na Zrenjaninskom putu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA