≫ 

Identifikovan muškarac (36) kog je juče udario voz u Nišu: Otac prepoznao odeću

Nesrećni mladić stradao je na šinama

  • 1
Železnička nesreća u Nišu

Železnička nesreća u Nišu / Foto: D.K.

Muškarac, kojeg je juče usmrtio voz na železničkoj stanici Trupale kod Niša, identifikovan je. Radi se o V.M. (36) iz ovog sela, čija je porodica prijavila njegov nestanak sat vremena pre nesreće.

Kako saznajemo, stradali čovek je imao psihičkih problema zbog čega je bio pod budnom pažnjom roditelja, ali se juče udaljio od kuće pa su se oni, strahujući za njegovu bezbednost, obratili policiji. Ispostavilo se da su njihove strepnje bile opravdane, jer je ubrzo nastradao na šinama.

Kako su saopštile „Infrastrukture železnice Srbije“ do nesreće je došlo u 12.41 sati.

- Teretni voz prevoznika „Kombinovani prevoz“ u železničkoj stanici Trupale, na teritoriji Grada Niša, naleteo je na osobu koja se u tom trenutku nalazila na otvorenoj pruzi, na koloseku gde je bilo kakvo kretanje zabranjeno koja je tom prilikom nastradala. O nesreći su odmah obavešteni MUP i Hitna pomoć kao i Železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja – navelo je ovo javno preduzeće.

Tokom trajanja uviđaja koje su obavili pripadnici Ministarstva unuštrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u stanici Trupale nije bilo prekida železničkog saobraćaja. „Infrastruktura železnice Srbije“ izrazila je žaljenje zbog tragedije koja se dogodila i uputila saučešće porodici nastradale osobe.

Železnička nesreća u Nišu

Foto: D.K.

Telo stradalog čoveka zbog stanja u kome se nalazilo nije bilo odmah identifikovano, a definitivna potvrda identiteta izvršena je na osnovu odeće koju ju prepoznao njegov otac.

Video: Železnička nesreća u Nišu

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nova sam ovde

    19. septembar 2020 | 11:37

    Sve više nas će nesvesno tako uraditi..Saučešće porodici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA