Dečaka niko nije vezivao i zatrpavao u pesak: Preokret u slučaju vršnjačkog nasilja u Kikindi

Dosadašnja istraga je pokazala da nisu tačni navodi iz prijave majke da su njenog sina vezivali, zatrpavali u pesak i pretiili će ga baciti sa obližnje zgrade

  • 2
Tuca u skoli, vrsnjacko nasilje

Foto-ilustracija: Shutterstock

Srbiju je jutros uznemirila vest da su se dvojica braće iživiljavala na 11-godišnjim dečakom u Kikindi. Majka je prijavila da je njen sin pretučen, vezivan, te da su braća pokušala da ga bace sa zgrade.

Međutim, ispostavilo se da je u pitanju lažna prijava. Naime, tokom dosadašnje istrage utvrđeno je da se na igralištu pored crkve igralo četvoro dece. Ona su skakala sa  prvog sprata zgrade u izgradnji u pesak. U jednom trenutku deca su se posvađala, međusobno vređala, nazivala pogrdnim imenima, gađala kamenjem i prskala vodom sa prskalice, prenosi Pink.

Dvoje dece je otišlo kući i vratilo sa majkom S. K. na igralište. Dečaku N. K. u Opštoj bolnici u Kikindi konstatovane su lake povrede, ogrebotine, modrice, čvoruge. Nema tragova vezivanja, kako je ranije izjavila njegova majka.

Majka dece S. K. je, kako prenosi Pink, korisnica socijalne pomoći i majka desetoro dece sa različitim partnerima. Većina njene dece se kao punoletne osobe nalaze po zatvorima. S. K. je osuđivana zbog zapuštanja i zlostavljanja svoje dece. O događaju je obavesten Centar za socijalni rad.

Video: Policija sa sedam hitaca upucala Afroamerikanca i to pred decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    19. septembar 2020 | 17:50

    Pripadnici nacionalnih manjina u pokušaju nameštanja srpske dece!

  • Snezana

    19. septembar 2020 | 17:54

    Meni je žao te dece. Možete li zamisliti u kakvoj materijalnoj , socijalnoj i emotivnoj bedi žive, pored žene koja ih je samo rodila. Mora da je užasno kada kao mali ne možeš da razumeš zašto si siromašan i bedan. Država mora da nađe mehanizme da pomogne deci. Tužno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA