Detalji nesreće kod aerodroma, očevici u šoku: Toliko su bile strašne scene da neću moći zaboraviti

- Videli smo čoveka koji je ispao kroz šoferšajbnu - rekao je jedan od očevidaca teške saobraćajne nesreće na auto-putu kod skretanja za aerodrom "Nikola Tesla"

  • 21
Udes aerodrom Nikola Tesla

Printscreen Twitter/Spužva Bobba

Posle stravične saobraćajne nesreće koja se sinoć desila na auto-putu kod skretanja za aerodrom "Nikola Tesla" čuli su se jauci i zapomaganje, svuda okolo su bile krhotine.

- Videli smo čoveka koji je ispao kroz šoferšajbnu - ovako za Blic prepričava potresnu scenu jedan od očevidaca teške saobraćajne nesreće na autoputu kod skretanja za aerodrom "Nikola Tesla".

U stravičnom sudaru kombija, u kojem su bili vozač i šestoro putnika, sa kamionom, poginule su dve osobe. Prema nezvaničnim saznanjima, stradali su vozač i suvozač.

Na mestu jezive nesreće ostale su krhotine. Kombi je spreda i sa desne strane potpuno smrskan. Očevici su prepričali jezive momente odmah nakod stravičnog udesa.

- Prenuo nas je prasak i ubrzo sirene hitne pomoći. Istrčali smo da vidimo šta se dešava. Prizor je bio jeziv. Videli smo čoveka koji je ispao kroz šoferšajbnu kako nepomično leži - priča uznemireni čovek.

Mislio sam da su svi mrtvi

 

Prema njegovim rečima, kada je čuo snažan udarac i potom video uništeno vozilo, pomislio je da su svi stradali.

- Mislio sam da su svi mrtvi. Toliko su bile strašne scene, da neću moći dugo da ih zaboravim - rekao je on.

Kombi je navodno, privatni prevoznik, a putnici su se uputili za Češku, pišu Novosti. Prema nezvaničnim saznanjima, na mestu nesreće, oba vozila kretala su se istom trakom iz pravca grada, kada je kombi, iz za sada neutvrđenih razloga, podleteo pod kamion, a kamion se od siline udarca pomerio udesno.

Vatrogasci sekli vozilo

 

Nakon udesa, putnici iz kombija su ostali zarobljeni, zbog čega su vatrogasci morali da seku vozilo. Pet ekipa hitne pomoći prevezlo je povređene stare između 28 i 40 godina u Zemunsku bolnicu i Urgentni centar.

Pod kojim okolnostim je vozač kombija izgubio kontrolu nad volanom, nagađali su i očevici nesreće, ali će tek zvaničnom istragom biti utvrđeno.

Policija je obavila uviđaj, a saobraćaj je normalizovan dva sata nakon saobraćajne nesreće.

Video: Teška nesreća na Mostu na Adi:Motociklista izgubio kontrolu,udario u bankinu i na licu mesta poginuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 18+

    20. septembar 2020 | 08:19

    Kako bre "navodno privatni prevoznik"pa koliko ih ima ne moze da se zivi od oglasa.Napisite lepo da se zna koja je firma!

  • Bhm

    20. septembar 2020 | 10:07

    Nije taj ozgubio konzrolu bad volanom nego je izgubio konzrolu nad zivotom u meri u kojoj on o njemu odlučuje.Vozio je sigurno kao manijak,tek krenuo pa gas a telefon ne ispušta iz ruku.On nije udario u parkirani kamion nego u kamion koji je isao u istom pravcu sto znaci da he isao ogromnom brzinom kad ga je stigao i ovako unistio vozilo.Inace su vozaci kombija pored bajkera,starih,mladih,zena i rasejanih muskaraca najgora grupa vozaca na drumu.Brze pošte,dostavna vozila,privatne firme...sve klinci u mašinama koja i te kako mogu da voze brzo a kad spojis snagu,neiskustvo,bahatost i bezobrazluk i opet MOBILNI telelefon dobijas veliku nevolju na putu.Apsolitno nikad gori učesnici i saobraćaju za mojih 35 godina na drumu.90 su bile kultura za ovo danas.

  • Deda Tomo

    20. septembar 2020 | 09:19

    Telefoni smrt seju zato treba pogasiti sve signale gledao sam vozi i piše poruku pa toje strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA