≫ 

Užas u Beogradu: Pacijentkinja skočila sa zgrade bolnice "Sveti Sava"

Slučaj prijavljen oko 18.30

  • 13
Hitna pomoc, noc

Foto: Shutterstock

Starija ženska osoba izvršila je samoubistvo skokom sa zgrade Specijalne bolnice "Sveti Sava" u centru Beograda, saznaje Telegraf.rs.

Prema saznanjima, reč je o pacijentkinji te ustanove, koja se bacila sa poslednjeg sprata zgrade.

Uprkos naporima lekara nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Slučaj je prijavljen oko 18.30.

Video: Dvostruko samoubistvo u Borči, roditelji skočili sa zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. septembar 2020 | 19:44

    Nedaj Boze ko ode tamo to svi znamo da je tu negde kraj,sigurno mucenica nije mogla izdrzati ,niti muciti sebe i druge i resila na taj nacin da prekrati muke

  • Goran

    20. septembar 2020 | 20:57

    Pitajte drkona i drdirliju, vise i vise bice takvih dok ce oni graditi vile na vodi i automobile voziti... u staracki dom za negovatelje pcr, cao, bolje da kopam nego i pored bedne plate prolazim uzas... ali nadamo se da ce poceti srpske litije, ide zima, u cg se oslobodili, u kosjeric mi jod dozvoljavamo da nam muce i truju i prodaju decu, bice istine

  • Toma M.

    21. septembar 2020 | 09:06

    Poznavajuci licno vise godina direktora ove ugledne bolnice,, Sveti Sava,, dr Savica i izvanrednog strucnjaka dr Culafica,koji je dosao kao visoki oficir sa VMA. Ceo sinhroni kolektiv ove eminentne ustanove ne samo kod nas vec i u Evropi, sa visokim strucni priznanjima iz EU.!! Verujte,da za svakog pacijenta, bde danonoćno za spas zivota. Tim pre, sto ovde dolaze najtezi bolesnici gde nisu mogli naci pomoc u drugim zdravstvenim ustanovama u Srbiji i Srpskoj Republici?! Zato, svaka im cast sto cine nadljudske napore,u koje sam se uverio za spas zivota?! U to ime Srecan praznik RODJENJE Presvete Bogorodice Mala Gospijina.Od srca iskreno toma m.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA